Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Legion Dreadnoughts kräver Drop Pods som är ännu större än de orbitala nedstigningskapslarna som används av Legiones Astartes infanteri, med en robustare ram och kraftfullare motor designad för att stödja deras formidabla maskinskal. Som ett resultat slår dessa bepansrade Drop Pods till med förödande hastighet och gör en farligt meteorisk nedstigning från omloppsbana för att leverera sin dödliga last. Dessa egenskaper gör att de också kan anpassas till så kallade Palisade Drop Pods, som är värd för tunga sköldgeneratorer som kan användas var som helst på slagfältet.

Detta flerdelade plastpaket bygger fyra episka Legiones Astartes Dreadnought Drop Pods eller Palisade Drop Pods, tunga atmosfäriska anfallstransporter för slagfälten i Legions Imperialis. Varje Drop Pod har en detaljerad interiör, med tre bepansrade dörrar som individuellt kan byggas stängda eller öppnas nedåt, och blir ramper för Dreadnought inomhus. Du kan till och med använda limfri montering för att öppna och stänga dem mitt i striden! När den är byggd som Palisade Drop Pods, är denna interiör istället upptagen av en sofistikerad sköldgenerator.

Setet innehåller:

- 4x Dreadnought Drop Pods, som istället kan byggas som Palisade Drop Pods
- 1x Legions Imperialis Legion Vehicle Transfer Sheet, innehållande 1130 vattenrutschbanor

Detta kit består av 88 plastkomponenter och ett överföringsark. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Regler för att använda Dreadnought Drop Pods och Legion Palisade Drop Pods i dina Legions Imperialis spel finns i Legions Imperialis: The Great Slaughter, som är tillgänglig separat.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 633 509 221

Aantal keer bekeken 105

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Dreadnought Drop Pods Legion Imperialis Horus Heresy Epic

Prijs

SEK 319

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 074 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk