Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
Napoleon skapade det kejserliga gardet som en armé inom en armé. Att få tillgång till dess heliga led var drömmen för många franska soldater. Bättre lön, mat, uniformer och en pratstund som bar dem över hela Europa – det var en post av stor ära och de dyrkade sin kejsare. De var dock långt ifrån palatsvakter eftersom lång och aktiv tjänst gjorde att de knäckte soldater som man kunde lita på för att få jobbet gjort.

Denna plastsats innehåller tillräckligt med trupper för att sätta in tre gardebataljoner (80 soldater i varje) med åtföljande beridna officerare. Old Guard känns igen på mässingsplattan på framsidan av deras björnskinnshattar och den bakre lappen ovanpå dem. Middle Guard björnskinn bar inte mässingsplattan eller bakre lappen så dessa kan målas över som om päls. Vi har lagt till några extra huvuden; de som vill ytterligare differentiera sina enheter kan ersätta några av dem med shako eller motorhuven för att förmedla den sämre försörjda mellanvakten även om det inte är obligatoriskt!

Inkluderade också enheter av Marines of the Guard (30 soldater) och Engineers of the Guard (30 soldater). Dessa tillför ytterligare färg och variation till den franska armén. För att täcka gardet i attacken ställde Napoleon upp "Sina underbara döttrar", en stor 12-punds kanon, besatt av utmärkta skyttar och som kunde nå ut längre än de flesta allierade kanoner. Verkligen en farlig fiende...

Innehåll:

3 x vaktbataljoner på 80 man vardera – med valfria huvudalternativ för att representera fattigare uniformerad mellangarde
3 x monterade brigadchefer
Marines of the Guard (30 män)
Ingenjörer av gardet (30 män)
3 x Fotartilleri 12-pdrs
1 x Napoleons franska flagga i fullfärg.
Modeller levereras omonterade och omålade


Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 633 790 638

Aantal keer bekeken 129

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Black Powder Epic Battles: French Middle & Old Guard

Prijs

SEK 309

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 094 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk