Beschrijving

Vertaald door

**Transformers 1-4 Bluray**

**Transformers 1**
Action från 2007 av Michael Bay med Shia LaBeaouf och Tyrese Gibson.

Från regissören Michael Bay och exekutive producenten Steven Spielberg kommer den spännande kampen mellan AUTOBOTS™ och DECEPTICONS™. När deras episka strid når jorden är den ledtråd som finns hos Sam Witwicky (Shia LaBeouf) det enda som hindrar de onda DECEPTICONS™ från att få total makt.

**Transformers 2 - De Besegrades Hämnd**

Slaget om vår planet fortsätter i denna actionfyllda filmsuccé från regissören Michael Bay och exekutive producenten Steven Spielberg.

När Sam Witwicky (Shia LaBeouf) får reda på sanningen om Transformers uråldriga ursprung måste han acceptera sitt öde och lägga collegeplanerna på hyllan för att istället hjälpa Optimus Prime och Bumblebee i den episka kampen mot Decepticons, som har återvänt starkare än någonsin med planer om att ödelägga vår värld.

**Transformers 3 - Dark of the Moon**
Sci Fi-action från 2011 av Michael Bay med Shia LaBeouf och Josh Duhamel.

Då Decepticons såg ut att förlora kriget mot Autobots skickade de ett skepp mot jorden med ett innehåll som skulle rädda deras ras. De amerikanska astronauter som upptäckte det kraschade skeppet på månen tystade ner händelsen i vad de trodde var mänsklighetens intresse. Men när hemligheten läcker ut vaknar den slumrande fienden och kriget mellan Autobots och Decepticons kan plötsligt få en helt annan utgång.

**Transformers - Age Of Extinction**
Action från 2014 av Michael Bay med Mark Wahlberg och Nicola Peltz.

Det har gått tre år sedan Sentinel Primes förräderi och decepticons ödeläggelse av Chicago. Trots att autobots hindrat att jorden ödelagts räknas de redan som överflödiga av världens regeringar. Det är när bilmecken Cade upptäcker att långtradaren han ska slakta för delar är en autobot, den legendariske Optimus Prime, som det blir uppenbart att det finns krafter som gör allt för att autobots inte ska återaktiveras. Samtidigt uppmärksammas hela världen på ett nytt hot.

* 199:- för alla
* Sv text
* Skick: Nyskick

Item nr. 634508029

Aantal keer bekeken 14

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Vr. 28 jun 22:11

**Transformers 1-4 Bluray**

Prijs

SEK 199

Waingro82

Habo, Zweden

5.0

Waingro82

Geverifieerd

Top verkoper

370 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?