Beschrijving

Vertaald door

Ugly Betty är en relationskomedi, producerad av Salma Hayek, och handlar om Betty - en intelligent, ambitiös ung tjej helt utan känsla för mode och stil. Bettys dröm är att få arbeta inom förlagsbranschen och av en tillfällighet får hon jobb på USAs mest prestigefyllda modemagasin - Mode. Det blir dock inte riktigt som hon hade tänkt sig!

När tidningsmogulen Bradford Meade lämnar över tyglarna för sin inflytelserika modetidning Mode till sonen Daniel, bestämmer han sig för att anställa Betty Suarez som sonens nya assistent. Anledningen till att han väljer Betty är att hon sannolikt är den enda kvinnan i New York som Daniel aldrig skulle ligga med.

Betty är en snäll, kreativ tjej som är villig att göra allt för att hjälpa sin nya chef. Problemet är att hon har absolut noll koll på vad som gäller i modevärlden. Till en början ser Daniel sin nya assistent som en belastning, men snart är hennes smarta idéer till stor hjälp och han kommer på andra tankar. Tillsammans blir de ett vinnande team redo att besegra karriärhäxorna på toppen. Divafashionistan Wilhelmina Slater, spelad av Vanessa Williams, känner sig förbisedd när hon inte fått jobbet som Modes nya chefredaktör och gör allt för att störta Daniel.

Programmet lockade vid USA-premiären i september 2006 16 miljoner tittare och blev därmed säsongens mest sedda nykomling. Serien har vunnit flera priser, bland annat Golden Globe Award för Bästa Komediserie och America Fererra vann priset som Bästa Kvinnliga Skådespelerska i Komediserie.

Denna Dvd Box har Svensk Textning

SE BILD

Item nr. 296305767

Aantal keer bekeken 1 582

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

UGLY BETTY SÄSONG 1 (AMERICA FERRERA,ERIC MABIUS) 6-DISC DVD BOX

Prijs

SEK 49

ghost 64

Katrineholm, Zweden

5.0

Bedrijf

Top verkoper

20 851 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?