Beschrijving

Vertaald door

Den slutsålda specialmuggen På resa som släpptes i samband med Finnairs 100 års jubileum i mycket begränsad upplaga. Ny i kartong.

År 2023 firade Finnair, ett av världens äldsta flygbolag, sin 100-åriga resa. Finnair, liksom Finmug, är finska företag. För denna betydelsefulla firande skapade Finnair och Arabia tillsammans "På Resa" Muminmuggen. Denna speciella mugg lanserades den 9.10.2023 och fanns tillgänglig i begränsad upplaga endast i vissa utvalda butiker. Många känner också till muggen som Finnair Muminmuggen. Varje mugg med etikett packas i en unik förpackning som framhäver muggens illustrations skönhet.

"På Resa" Muminmuggen för Finnairs jubileumsår är det första gemensamma projektet för Arabia designlag och en ny illustratör, Parvati Pillai. Muggen sticker ut med sin mörka färgschema och äventyrliga design. På muggen ser vi Muminpappan och hans vänner resa genom en mystisk trädgård mot Kejsarens festligheter. Dessutom är en fängslande luftballongmönster, som refererar till Janssons ursprungliga bokomslag, ritad inuti muggen. "På Resa" muggen har den traditionella Mumin Arabia-stämpeln ingraverad på den och finns tillgänglig i en 0,3-liters storlek.

Detta gäller vid mina auktioner;
* Är Du osäker på storleken, maila om mått. Jag tar ej ansvar om inte kläderna passar.
* Fler bilder kan mailas. Har du några frågor, tveka inte att maila!
* Betalning inom 5 dagar till mitt bankkonto/swish. Kan även vänta in lön, barnbidrag osv. Men fråga mig först!
* Obs! Jag har både hundar och katter hemma, så det kan förekomma något hår. Men jag kollar igenom allt innan jag skickar.
* Titta gärna på mina andra auktioner, jag samfraktar gärna! Men maila gärna om du vill vänta in någon annan auktion.
* Frakt inklusive emballage betalas av köparen. Jag skickar med posten.
* Jag tar ej ansvar för om saker försvinner i posten, detta har dock aldrig hänt mig än så länge! Men är du orolig, säg till om rek.
* Endast seriösa bud! Har du inte tänkt fullfölja köpet, buda ej hos mig tack.
* Det som är nytt, det skriver jag. I annat fall är sakerna använda, men jag anser att de är i gott skick. Alltså kan det förekomma lite slitningar, noppor osv men inget stort eller störande om det inte är skrivet i auktionen.

Item nr. 632148313

Aantal keer bekeken 120

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Za. 18 mei 15:27

Muminmugg på resa finnair 100-års jubileum slutsåld Ny

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 1 299

De veiling eindigde zonder biedingen

SpiderPig777

Kalix, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

1 168 beoordelingen

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?