Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till mina auktioner på Tradera.

Skick: fint skick ytterst lite använd så med lite slitage från användning. Eftersom skicket är använd så titta gärna extra noga på bilderna.

Eventuell avhämtning i centrala Uppsala

Titta gärna på våra andra auktioner det kan du tjänar mycket på.

________________________________________

Givetvis går det bra att vänta med betalning till lön, etc kommit. Vi är tacksamma om du kommunicerar det med oss efter vunnen auktion!

Lycka till!

Bokbeskrivning: När Halvan leker blir leken på riktigt. Ibland är han brandman, ibland polis. Nu är Halvan flygkapten. Han ska flyga ner till Spanien och tillbaka. Det är mycket att tänka på när manär kapten, och som tur är har Halvan duktiga medarbetare. Följ med Halvan in i cockpitenoch lär dig hur allt går till mellan start och landning!Jonas Burman har illustrerat.

Bokbeskrivning: I Super-Charlies familj är lyckan total - det senaste tillskottet, bebisen Polly, charmar alla som kommer i hennes väg. Nu är Super-Charlie inte längre minst i familjen. Men lyckan varar inte länge ... Snart börjar mystiska saker att hända. Kan den till synes oskyldiga lilla Polly ha ett finger med i spelet?Super-Charlie och skurksystern är den sjunde helt fristående boken om barnens egen superhjälte, den kaxige Super-Charlie. Deckardrottningen Camilla Läckbergs humor och träffsäkra skildring av livet i en småbarnsfamilj och illustratören Millis Sarris fartfyllda bilder fyllda av roliga detaljer gör böckerna till barnens favoriter.

Item nr. 636 032 546

Aantal keer bekeken 21

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Vr. 21 jun 20:13

Super-Charlie och skurksystern

Leidend bod

|

SEK 65

Eindigt in

Jennynyström

Uppsala, Zweden

5.0

Jennynyström

Geverifieerd

Top verkoper

891 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk