Beschrijving

Vertaald door

Detta är rummet från vilket jag kommer att leda kriget , uttalade Churchill kort efter att han utsetts till premiärminister 1940. Från dessa trånga utrymmen vände han ett tillsynes oundvikligt nederlag till en beryktad seger.
Bunkern byggdes i hemlighet 1938 som ett skyddsrum mot flygattacker. Under Blitzen blev den ett andra hem åt Churchill, liksom åt ett stort antal militära och civila tjänstemän vars arbete tills nu varit i stort sett okänt.
Boken bygger på ett fascinerande material, och inkluderar tidigare okända vittnesmål av människor som bodde och verkade i bunkern. Holmes avslöjar hur och varför högkvarteret utvecklades och hur invånarnas liv förändrades.
Churchills bunker är en upplysande och underhållande guide till en av de viktigaste platserna i Storbritanniens historia.
Inbunden ny bok. 199 sid.

Jag skickar vinnarmejl. Kolla i skräpkorgen om du inte fått det.

Vill du ha annat fraktsätt säg bara till. Märk väl att då kan frakten bli dyrare än det som anges i annonsen. Jag tar inte ansvar för Postens slarv. Samfraktar givetvis. Se mina andra annonser. Jag accepterar även avhämtning av boken.

Item nr. 634 218 479

Aantal keer bekeken 37

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Zo. 2 jun 19:16

Churchills Bunker. Det hemliga högkvarteret i London - Holmes Ny bok

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 90

De veiling eindigde zonder biedingen

poarv

Skummeslövsstarand, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

1 198 beoordelingen

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk