Beschrijving

Vertaald door

En mild gel som inte torkar ut, eliminerar detta utan ansträngning överflödig olja, smuts och smink utan att huden känns strippad. Med en cocktail av antibakteriella, antiinflammatoriska och antioxidativa extrakt hjälper Blue Volcanic Stone Purifying & Antioxydising Cleansing Gel till att förhindra utbrott och lugna irritation och är det perfekta första steget i din hudvård.

Vetenskapen
Kakao är rik på antioxidanter och hjälper till att reparera hudceller och syftar till att neutralisera skadliga fria radikaler.
Panthenol, även känd som Provitamin B5, syftar till att tränga igenom huden och försköna den med dess återställande och lugnande egenskaper.
Koppar bidrar till att förbättra hudens elasticitet, fasthet och tjocklek samtidigt som den minskar rynkor och hyperpigmentering.

Fördelar
Syftar till att stärka och lugna huden
Arbetar för att göra huden silkeslen i timmar
Hjälper till att skydda mot fria radikaler
Bidrar till att motverka rynkor och hyperpigmentering

Användning:
En sann skönhetsritual
Få ut mesta möjliga av din Blue Volcanic Stone Purifying & Anti-oxydising Cleansing Gel:

1. Applicera rengöringsgelén med fingertopparna direkt på fuktig hud. Undvik att applicera gelén direkt på en tvättduk, eftersom den absorberar mycket av produkten och orsakar onödigt svinn.
2. Massera in i huden i en cirkelrörelse, skölj väl när du är klar och ge sedan din hud ett sista svep med en ansiktssvamp eller en tvättduk för att säkerställa att smink, smuts och olja tas bort ordentligt.
3. Även om det är viktigt att rengöra på natten är det lika viktigt att tvätta ansiktet på morgonen för att ta bort naturliga oljor som byggts upp på huden medan du sov. Dessutom vill du försiktigt tvätta bort de produkter du applicerat före sänggåendet så att du börjar med en ren yta innan du applicerar din dagkräm och serum.

HELT NY!
Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Item nr. 632838917

Aantal keer bekeken 26

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Za. 25 mei 20:32

Avant Blue volcanic stone purifying & antioxidising cleansing gel 10 ml NY!!

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 135

Eindigt in

NikhitaMedH

Rejmyre, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

1 020 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?