Beschrijving

Vertaald door

Sönderlandet
av Johan Ripås

Från Sönderlandets öar fem, kommer ingen levande hem.

Det har gått ett år sedan Nora Wagners närmaste kollega sköts till döds. Både hon själv och hennes kollegor anser att hon borde ha kunnat stoppa mordet, och mardrömmarna förföljer henne. Hennes närmaste chef skickar iväg henne på en nyinrättad tjänst i skärgården för att ge henne tid att läka.

Men ute bland öarna vilar sedan länge dolda hemligheter och när en ung kvinna faller ihop medvetslös på polisstationens golv dras Nora in i ett händelseförlopp långt större än hon kunnat ana. Till slut vet hon inte vem som är vän och vem som är fiende. Tre år tidigare reser en kolonn av svenska läkare och FN-soldater genom Kongo för att rädda liv. När de blir kidnappade av gerillan och placerade i fångläger finns det bara ett sätt att överleva: att hålla ihop gruppen, vad som än händer.

Sönderlandet är en underhållande och spännande kriminalroman. Men det är också en berättelse om vad som händer med människor när de pressas till det yttersta och är tvungna att välja mellan att dö eller låta dö. Det är den första boken om polisen Nora Wagner.

Johan Ripås är journalist och programledare för Utrikesbyrån på SVT, under ett antal år var han SVT:s utrikeskorrespondent i Afrika. Sönderlandet är hans fjärde bok.

Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Nora Wagner (del 1)
Antal sidor
334

OBS: Recensionsexemplar

Utgivningsdatum
2021-07-26
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Thunfors, Eric (form)
Dimensioner
215 x 140 x 30 mm
Vikt

501 g

SAB
Hc
ISBN9789177954187
.
.
.
Skick enligt bild. studera bilden/bilderna ordentligt, önskar ni ytterligare information, fråga gärna innan ni beställer. Alla våra böcker är i gott antikvariskt skick. lästa och använda, eventuella ägarnamnteckningar beskrives ej, om de inte är väldigt störande. Eventuella övriga defekter står i beskrivningen.
När det gäller böcker som kostar 100.- eller mindre så har vi ingen möjlighet att svara på frågor om dessa.
.

Portokostnaden är den som står i annonsen, vi samskickar gärna, Fraktfritt vid köp över SEK 2000.-
Vi skickar med Postnord frimärkt eller Postnord företagspaket (Parcel) för paket. vi kan för tillfället inte skicka postnord mypack .
Vi skickar varje dag, så snart vi ser att din betalning inkommit till tradera. Wellpappkartong eller postnords egna blå påsar, eller som vanligt brev, vilket som nu passar bäst i avseende på pris och kvalitet,
VI kan för tillfället INTE skicka med Schenker/DHL/BRING eller andra befraktare.
.

Annat porto för leverans till utlandet.
.

Vill ni ha extra bra packat så kostar det SEK 100.- extra. tala då om det innan ni betalar, så ändrar vi portokostnaden på tradera, skickas då även som registrerad försäkrad försändelse. (postnord)
Hämtning av böcker kan endast ske, av betalda varor, efter överenskommelse Hos Kokbokhandeln Connoisseur. (Göteborgsvägen 89, Mölndal). ingång via receptionen, två trappor upp.
Det går inte att betala vid hämtning.
Konsumentköplagens regler gäller.
14 dagars ångerrätt för ordervärde över SEK 400.-, enligt lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Item nr. 525661860

Aantal keer bekeken 1 286

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Sönderlandetav Johan Ripås

Prijs

SEK 80

petrus_thulin

Mölndal, Zweden

4.9

petrus_thulin

Bedrijf

Top verkoper

7 160 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?