Beschrijving

Vertaald door

Kala är en vacker, stum flicka. Hennes hud är ljus och hon har ett ungt vilddjurs instinkter och temperament. Hon är ättling till Egyptens mäktiga men har uppfostrats av en flock hyenor och lärt sig deras beteende. Det enda hon äger som påminner om hennes mänskliga ursprung är en underbart gnistrande diamant, stor som ett duvägg. Diamanten är naturligtvis oerhört värdefull och begärlig. Den är en källa till glädje samtidigt som den ger ägaren avsevärda bekymmer. En av dem som vill komma åt diamanten är varietéägaren Farini. Han har tagit Kala och några bushmän tillfånga för att framföra dem som cirkusdjur långt från Afrika.
Skyddsomslaget är slitet men boken i bra skick

Jag samfraktar också så kika gärna på mina övriga annonser också. (skickar spårbart) Jag postar så snart jag kan efter att ni köpt varan oftast går den iväg vardagen efter köp.
Priser enligt Post Nord . Köper ni mer än 20kg kommer jag dela upp det på flera försändelser.
djur finns i hemmet
ha en mysig dag

psssst *viskar* jag har också en shop här på Tradera som heter OldHaggysCreations där jag säljer mina handgjorda alster som smycken, konst, inredningsdetaljer. Fyller på lite efter hand där. Så letar ni en unik present eller vill unna er själva något så kika gärna in och se vad som finns :) Välkomna

Item nr. 574891976

Aantal keer bekeken 254

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Kala av Nicholas Luard, inbunden ISBN 91 46 16053 1 se bilder

Prijs

SEK 45

ninik

Vittangi, Zweden

5.0

ninik

Geverifieerd

Top verkoper

1 146 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?