Beschrijving

Vertaald door

Slanbella av Klas Östergren

171 sid, tryckt år 1983. 1:a utg. Skyddsomslag i med smärre bruksspår (mindre brytveck, 1 cm reva nedtill bak, mini-reva upptill i ryggen & 1 cm reva nedtill på insidan av främre delen av omslaget). Boken i sig är i nära nyskick: pärmarna med minimala bruksspår. Ryggen är i ett mycket gott skick, inlagan likaså (lätt bruntonad) .

Handling:

Slangbella är ett möte med författaren Klas Östergren på ett helt nytt sätt. Författaren och journalisten Östergren har här lagt en mosaik av sina bästa stycken ur dags- och veckopressen. Han rör sig i skilda miljöer; från barndomens Essingen i Stockholm till barlivet i Paris. Skarpögt och kvickt tecknar han porträtt av människor han mött och av miljöer han sett och upplevt.

Denna bok är ett måste för Östergren-samlaren eller för den som vill avnjuta en välskriven roman (utav en av de "Aderton", i Svenska akademin, därtill).

Se våra andra auktioner - många böcker/sagoböcker, serier & samlarföremål ute samt fler läggs upp regelbundet, så håll utkik!

7 dagars betaltid efter vunnet bud. Samfraktar alltid för bästa fraktpris! Postens brevporto + 5 kr pack tillkommer. I fraktpriset ingår ordentligt vadderat kuvert för att skydda din vara på bästa möjliga sätt. Köper du flera varor så erbjuder vi rek med Schenker som fraktalternativ, om varorna överstiger 1 kg. 5 kr pack tillkommer. Betalalternativ: Tradera-betalning; Swish, Paypal, Klarna, med flera.

International buyers are accepted, additional shipping fee. Wait for mail from us before paying.

Vi har över 30-års erfarenhet som bok- & seriesamlare och är särskilt specialiserad på titlar utkomna mellan 1840-1960. Hör gärna av Dig om det är någon särskild serie, bok eller film som du söker.

Item nr. 622865421

Aantal keer bekeken 83

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Di. 13 feb 21:09

SKANGBELLA 1983 OVANLIGA 1:A UTG Toppex! KLAS ÖSTERGREN JOURNALISM ARTIKLAR REA

Verkocht voor

SEK 59
De advertentie is beëindigd

Verkocht met prijsvoorstel

Svea-Serier-och-Antik

Hässelby, Zweden

5.0

Svea-Serier-och-Antik

Geverifieerd

Top verkoper

773 beoordelingen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?