Beschrijving

Vertaald door

Observera att det är skrivet en text på det första blanka bladet i boken.

Baksidestext

Tillhör du dem som ofta står i livsmedelsaffären och inte vet vad du ska ha till middag, som gärna vill hitta något nytt men nästan alltid väljer någon gammal favorit i brist på annat. Då är du inte ensam. En nyligen genomförd undersökning visar att ca 85% av vår vardagsmat består av endast 10 rätter, kära favoriter som vi genom åren lärt oss att tycka om, men som många av oss gärna skulle vilja ha hjälp med att göra lite roligare och godare. Det är falukorv, köttfärssås, pasta med ketchup, köttbullar, blodpudding och några till.

Dessa och några andra rätter bildar stommen till denna bok. Med hjälp av olika tillbehör, enkla smaksättare och olika kryddor kan du utan svårigheter skapa nya och spännande varianter på dessa rätter som gör att vardagsmaten blir godare och mer spännande. Eller vad sägs om pasta med chiliyoghurt, en grekisk köttfärssås, ansjovispanerad torsk i dillgrädde eller en äppelchutney till blodpuddingen. Många av rätterna passar utmärkt att servera när du har gäster.

Detta är en bok för dig som vill behålla dina gamla favoriter men få dem att smaka mer. Recepten är mycket lätta att tillaga och de flesta rätter gör du på mindre än 30 minuter. Ja, enklare kan det knappast bli.

De som gjort recepten i denna bok är Fredrik Eriksson, en av Sveriges mest begåvade unga kockar som vi ofta sett laga vardagsmat i TV 4:s morgonprogram och Berit Paulsson som är en flitigt anlitad matskribent i bl a Allt om Mat och Svenska Dagbladet. Den som tagit de vackra bilderna är Lars Paulsson som är en av våra främsta matfotografer.

ISBN: 9119711727

Språk: Svenska

Skick: Gott skick

Item nr. 634996879

Aantal keer bekeken 10

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Wo. 3 jul 15:48

Mer smak på vardagsmaten: 101 olika sätt att variera vardagsmaten

Prijs

SEK 50

luspie

Storuman, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

166 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?