Beschrijving

Vertaald door

Oavsett om du yogar eller bara älskar god mat är det här boken för dig. Här delar Cecilia Davidsson med sig av sin matfilosofi som är grundad i smakrika och vackert tillagade måltider av näringstäta ingredienser och lokala råvaror. Recepten är naturligt fria från gluten och vitt raffinerat socker. Vad sägs om att starta dagen med en tahinichia med rabarberkompott, bjuda vännerna på tapas med havrepizza, rödbetsfalafel och syrlig gurksoppa eller njuta kokoskrämiga musslor en lördagskväll som avslutas med blommig chokladmousse?

Du får tips på hur du skapar matglädje för hela familjen med de bästa smakkombinationerna och Cecilia visar även enkla yogarörelser för närvaro och flöde i köket. Cecilia Davidsson är en erfaren kock och driver den ekologiska cateringfirman Curlyfood. Bokens vackra och inspirerande bilder är tagna av fotograf Åsa Liffner.

Inbunden ny bok. 124 sid.

Jag skickar vinnarmejl här på Tradera.

Vill du ha annat fraktsätt säg bara till. Märk väl att då kan frakten bli dyrare än det som anges i annonsen. Jag tar inte ansvar för Postens slarv. Samfraktar givetvis. Se mina andra annonser. Jag accepterar även avhämtning av boken.

Betalning till bankkonto eller Swish. Använder du swish behöver du inte invänta vinnarmejl utan skicka över pengarna direkt. Boken skickas först när jag ser pengarna på kontot. Ange nick eller auktionsnummer.

Item nr. 633009654

Aantal keer bekeken 25

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Zo. 19 mei 05:58

Yogamat för frukost lunch middag & treats - Davidsson Ny bok Inb

Verkocht voor

SEK 125

De advertentie is beëindigd

Verkocht met nu kopen

Nellie_75

Knäred, Zweden

4.9

Geverifieerd

Top verkoper

1 449 beoordelingen

Meer van deze verkoper

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?