Beschrijving

Vertaald door

SolarStinger LED - SunStrip - Deep Blue ´Moonlight´ - 200 mm - 4 W

NYPRIS: 795 kr
- enbart använd en månad, fick ny belysning i samband med nytt akvarium.

SolarStinger SunStrip Deep Blue 200 mm är en komplett LED-belysning för små akvarier och terrarier. SunStrip Deep Blue kombinerar energieffektivitet, långt livslängd, ett spektrum som efterliknar månljus samt sofistikerad funktionalitet i en elegant aluminiumdesign.
Tack vare lågspänningsteknik har SolarStinger SunStrip Deep Blue 200 mm en effekt på 20 watt per meter och ger ca 85 lm / W. I motsats till konventionella fluorescerande lampor går endast en marginell del av effekten till spillo i form av värme. Det är en fördel speciellt på sommaren och vid höga inomhustemperaturer, då vattentemperaturen i ett akvarium ofta blir för hög.

Höljet på ljusrampen är tillverkat av aluminium som skyddar LED-lampan från överhettning och fungerar som en fästskena till hållaren.

Denna typ av belysning beräknas ha en livslängd på upp till 35.000 timmar vid konstant användning. Dioderna i lysrampen har ett blått ljus mellan 400-460nm. SunStrip Daylight har en strålvinkel på 120 ° och är dimbar via ett 0-10 V-gränssnitt. LED-rampen kan även användas som månljusbelysning i akvarium och terrarium.

Item nr. 633 713 794

Aantal keer bekeken 100

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Zo. 26 mei 21:07

Led-belysning till akvarium

Definitieve prijs

|

SEK 250

Veiling is afgelopen

Sammy-89 won de veiling

Lineln

Karlstad, Zweden

4.9

Geverifieerd

Top verkoper

232 beoordelingen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk