Beschrijving

Vertaald door

Utforska vårt sortiment av muslimska jersey-hijab för kvinnor - den perfekta huvudbonaden för alla tillfällen. Denna hijab är speciellt utformad för komfort, stil och funktionalitet och passar perfekt för ditt soliga strandäventyr, idrottsaktiviteter eller bara som en praktisk huvudbonad i vardagen.

Produktfunktioner:

UV-skydd: Med dess speciella design skyddar denna hijab mot solens skadliga strålar och ger dig en extra försvarslinje mot UV-strålning.

Andningsbar Komfort: Tillverkad av högkvalitativt jersey-material som är både mjukt och andningsbart, vilket ger dig maximal komfort även under varma dagar.

Mångsidig Användning: Oavsett om du är på stranden, tränar eller bara vill ha en praktisk hijab i vardagen, passar denna huvudbonad perfekt.

Medföljande Sjaldel: Denna hijab levereras med en matchande scarf som kompletterar din look och ger dig ännu mer mångsidighet i hur du stylar den.
Tillgänglig i eleganta färgen - svart- ger vi dig möjlighet att välja den som bäst passar din personliga stil och preferenser. Upptäck den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet med denna muslimska jersey-hijab, och gör den till din trogna följeslagare oavsett ditt äventyr.

Item nr. 633 888 118

Aantal keer bekeken 41

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Vr. 21 jun 14:08

Solskyddande Jersey Hijab för Kvinnor-Mångsidig Muslimsk Huvudbonad med Sjal

Prijs

SEK 249

Eindigt in

behoverse

Malmö, Zweden

4.9

behoverse

Bedrijf

Top verkoper

302 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk