Beschrijving

Vertaald door

Ett mörkgrått fodral från Samsung med tangentbord till en Galaxy Tab A7, ny i oöppnad originalförpackning. Mått: 252.5 x 260.8 x 6.7 mm. Väger 555gr.

Produktbeskrivning Samsung: "Samsung fodral och tangentbord för Galaxy Tab A7 är ett perfekt tillbehör till din Galaxy Tab A7-enhet. Det erbjuder utmärkt skydd mot repor tack vare dess tunna bokomslagsdesign och har ett medföljande tangentbord som kan fästas magnetiskt."

För mer information: https://www.samsung.com/se/mobile-accessories/galaxy-tab-a7-book-cover-keyboard-gray-ef-dt500bjegse/

Skicka ett meddelande om du undrar över någonting!
----------
Välkommen till FernCircle!


Frakt
: Varan skickas i regel inom 2 arbetsdagar efter betalning. Packning sker omsorgsfullt i återvunna material. Samfrakt av flera köp sker om detta är möjligt.

Efter köpet
: Skulle du ha några frågor/funderingar kring köpet eller vara missnöjd med någonting, tveka inte att kontakta mig så försöker vi att lösa det tillsammans. Eftersom FernCircle är en Traderabutik, erbjuder jag 14 dagar öppet köp av varorna. Varorna ska dock vara i det skick du mottog dem, och returfrakten bekostas av köparen.

Item nr. 634996172

Aantal keer bekeken 37

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Wo. 3 jul 15:40

Fodral med tangentbord till Galaxy Tab A7 (NY) Book Cover Keyboard

Prijs

SEK 459

FernCircle

Vega, Zweden

4.9

FernCircle

Bedrijf

Top verkoper

2 002 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?