Beschrijving

Vertaald door

Produktfakta: Nikon Coolpix 5200 är en digitalkamera med 5 miljoner pixlar och en upplösning på 2592x1944 bildpunkter.

Kameran har 3x optisk zoom och 4x digital. Det finns ett makroläge som möjliggör bilder på fyra centimeters avstånd.

Bilder sparas på Secure Digital och 12 MB minne är inbyggt. Det finns optisk sökare liksom en LCD-skärm som är 1,5 tum stor.

Vitbalans går att ställa in manuellt plus sex stycken förval eller auto. Exponeringskompensationen kan skötas manuellt medan exponeringen sköts med programautomatik. Elva olika motivprogram finns att välja bland, däribland snö, strand, natt, närbild, fyrverkeri med mera.

Blixten är inbyggd. Kameran tar rörliga bilder med ljud så länge som minnet räcker till. De rörliga bilderna har en upplösning på 640x480 bildpunkter. Anslutningar som finns är USB och videoutgång. Kameran stöder PictBridge. Coolpix 5200 väger 155 gram och har måtten 88x60x37 mm.

Digitalfoto anser att kameran är enkel att använda, har många funktioner och är smidigt byggd.

Den är lätt att ta med sig överallt. Kameran startar upp tillräckligt fort.

Zoomen är väldigt snabb vilket är klart positivt. Därutöver är den lätt att justera precis så mycket som man själv vill.

De olika motivprogrammen är mycket användbara, speciellt för mindre avancerade fotografer. LCD-skärmen är klar och skarp.

En funktion som uppskattas är den som tar bort röda ögon, även efter bilden är tagen. Mycket användbart, anser Digitalfoto.

Även funktionen Best Shot Selector beröms där man tar ett flertal bilder på rak följd och kameran väljer sedan ut den bästa. En rad alternativ gällande seriebildtagning upplevs också som positivt.

Den tar fina bilder även om det kan vara nödvändigt att skärpa upp bilderna med den "interna uppskärpningen" för bästa detaljrikedom.

Bra med möjlighet att ställa in manuell vitbalans då det behövs i vissa situationer. Sammanfattningsvis en kamera med många funktioner som samtidigt är enkla att använda.

Kameran fungerar perfekt.

Medföljer batteri, laddare, väska och ett splitternytt 2 Gb minneskort.

Item nr. 633122370

Aantal keer bekeken 453

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Ma. 27 mei 20:47

Nikon Coolpix 5200, elegant 5 Mpixlar digital och 3x optisk zoom

Definitieve prijs

|

SEK 650

Veiling is afgelopen

anifacy won de veiling

Conradina

Göteborg, Zweden

5.0

Conradina

Geverifieerd

Top verkoper

2 705 beoordelingen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?