Beschrijving

Vertaald door

Nypris i butik är ca 5200kr

https://www.focusnordic.se/produkter/kikare/kikare/naturkikare/steiner-skyhawk-4.0-10x32/

Om du tillbringar mycket tid i naturen med aktiviteter som jakt, fiske, fotografering, paddling eller vandring i bergen, då är Steiner SkyHawk 4.0 en kikare för dig.
Det här är en utomordentligt robust kikare med suverän hantering, snabb fokus och skarp optik.

Tuff, lätt och bekväm
Kännetecknande för Steiner SkyHawk 4.0 är den utmärkta ergonomin, ett resultat av den tåliga och halkfri gummibeläggningen samt välformade fördjupningar för fingrarna som ger ett perfekt grepp i alla väderförhållanden. Ögonmusslorna är tillverkade av mjuk, hudvänlig silikon och designade så att de hindrar ljusläckage från sidorna. På så vis får du alltid en kristallklar bild genom kikaren. De kan också vikas ner för användning med glasögon.

Kvävgasfylld optik som motverkar bildningen av imma på glasytorna, även vid extrema temperaturvariationer (specificerad för intervall mellan -20° C och + 70° C), är en annan bra funktion som du snabbt lär dig att uppskatta.

SkyHawks optiska konstruktion med takprisma gör dessutom kikaren både lätt och kompakt, med andra ord enkel att packa ned i en ryggsäck och en idealisk följeslagare för din resa ut i vildmarken!

Inte ens vid riktigt tuffa miljö- och väderförhållanden behöver du bekymra dig för SkyHawk 4.0. Kikarhuset är tillverkat av robust Makrolon och är vattentätt ned till 3 meter. Gummiarmeringen är reptålig och motståndskraftig mot fett och olja och kan ta rejält med stryk innan den visar minsta tecken på användning.

System för snabbfokusering
Har du någonsin försökt följa ett rörligt objekt med en kikare? Då vet du hur viktigt det är med ett snabbt fokussystem. SkyHawk 4.0 har ett centralt placerat fokushjul som kräver minimal rotation för fokusering från närgränsen (2 meter) till oändligt. Du kan även förinställa ett avstånd som du vill kunna återkomma till så fort som möjligt.

10x32
Den här modellen erbjuder 10x förstoring och avslöjar en fascinerande mängd detaljer i ett landskap även på långa avstånd. Kombinationen god ljusstyrka och optisk prestanda gör den till en utmärkt kikare för allroundanvändning.

Item nr. 632420429

Aantal keer bekeken 101

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Ma. 20 mei 09:56

HELT NY Steiner Skyhawk 4.0 Kikare - 10x32

Verkocht voor

SEK 3 100
De advertentie is beëindigd

Fyndlabbet

Tungelsta, Zweden

5.0

Bedrijf

Top verkoper

401 beoordelingen

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?