Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Femina från 1960. Påsknumret.

Reportage: Orvar Osterman arbetar som reklamkonsulent. Nu får Femina komma hem till honom och träffa hans familj. Hans fru är finlandssvensk och hon heter Carita Osterman. Deras barn är också på bild. Nu berättar de för tidningen om livet och kärleken.

Reportage: Femina har varit hemma hos textilkonstnären Kerstin Bäckmark i Örnahusen utanför Simrishamn. Nu får vi se hur det ser ut i de olika rummen. Vilken typisk skånsk bostad och så vacker den är!

Reportage: Marianne Axelsson arbetar som skripta. Tidningen träffar henne tillsammans med regissör Arne Mattsson. Marianne Axelsson intervjuas om hur det är att vara en s k scriptgirl på inspelningar. Hon arbetar åt Sandrews.

Reportage: Reklamen håller på att förändras, skriver tidningen. Vi är vana vid trådsmala blondiner och unga pinglor som säljer tvättmedel, men nu börjar helt vanliga husmödrar synas i reklamen i stället. Äntligen! skriver Femina.

Artikel: Sångerskan Britt Damberg är tonårsidol. Nu är hon på bild i tidningen oh hon hyllas för sina färdigheter.

Artikel: Ett nytt motell ska öppna i Linköping. Tidningen visar en bild från invigningen med deltagarna Anne-Marie Gavel och direktör Gustaf Andersson. Motellet heter "Rally".

Artikel: Isa Quensel och hennes dotter Ingrid Eggers är på bild i tidningen. Dottern Ingrid Egge är 18 år och hon funderar på att studera till läkare. Hon är dessutom en fantastisk sångerska! Tidningen berättar om unga talangen Ingrid Egge (numera heter hon Lotta Rosenström). Hon är dotter till Lars Egge.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Item nr. 618595860

Aantal keer bekeken 134

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Femina 16 1960 Kerstin Bäckmark, Orvar Osterman, Örnahusen, Ingrid Egge

Prijs

SEK 129

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

384 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?