Beschrijving

Vertaald door

[HIGH DENSITY ÄGGHÅRDSKUM]: Hundbädden använder äggburarskum, som kan hjälpa till att fördela ditt husdjurs vikt jämnt för att minimera tryckpunkter på ben och leder för dina fyrbenta vänner. Idealisk för äldre och artritiska husdjur.

[KYLNING & VARM SÄNG]: Den ortopediska hundsängens avtagbara ytterhölje har två olika sidor - varm och svalkande - ultramjuk plyschtop som är varm på vintern, oxfordtygsunderdel som är sval på sommaren.

[MÅNGSIDIG ANVÄNDNING]: Den ortopediska hundmattan kan användas för en upphöjd hundsäng, låda, bår och husdjurshus. Den 3" höga madrassliknande hundsängen i skum ligger inte platt på golvet, vilket är perfekt för dina husdjur att sova i och tillräckligt rymligt för att de ska kunna sträcka ut sig.

[LÄTTSKÖTSEL]: Det avtagbara locket med dragkedja kan kastas in i tvättmaskinen för enkel rengöring. Djursängen kommer att komprimeras under transport, vi rekommenderar att den lämnas i bästa skick i 52 timmar.

[Halkfritt]: Den halkfria designen förhindrar att husdjursmattan glider och skapar ett säkert sovtillstånd. Den vattentäta oxford-tygets botten skyddar äggkartongskummet från smuts.

Mått: 76cm x 51cm x 8cm.

Item nr. 635420253

Aantal keer bekeken 12

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Ma. 8 jul 11:06

Hundebett für große Hunde, Hundematratze in orthopädischer Form und Kissenmatte

Prijs

SEK 349

Lilian777

Uppsala, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

330 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?