Beschrijving

Vertaald door

Det är den mest oförglömliga bilden från kriget i Stilla havet.Ett fruset ögonblick där fem marinsoldater och en sjukvårdarehissar den amerikanska flaggan på berget Suribachi några dagar in idet brutala slaget om den japanska förläggningen på Iwo Jima, enödslig ö av svarta sandstränder och svavelfyllda grottor. För demän som fångades på fotografiet är flagghissningen bara en mindreformalitet under det pågågende slaget; men för dem därhemma gerbilden av dessa män, som tyst samarbetar för att bekämpa svåraodds, omedelbart en ny innebörd av begreppet hjälte.

Dubbelt Oscars nominerad krigsfilm från 2006 av Clint Eastwoodmed Ryan Phillippe och Jesse Bradford. Bilden fångar denamerikanska allmänheten som hungrar efter hopp och är trötta på ettkrig som tillsynes inte har något slut. Det ger mödrar skäl att troatt deras söner ska komma tillbaka med livet i behåll, och meningtill de som sörjer dem som aldrig mer kommer hem. För att utnyttjaden våg av känslor som fotografiet väcker skickas de överlevande"flagghissarna" hem till USA för att fortsätta tjäna sitt land. Meninte på slagfältet utan bland folket som ska skriva välbehövligacheckar till krigsinsatsen när de flockas kring de "sannahjältarna".

Text: Svenska
Språk: Engelska
Format: Blu-ray Region B (B är Sverige/Europa)
Ursprungsland: Sverige
Extra material: se bild

Omslag och blu-ray i bra skick.Original inga hemmabrändablu-ray. Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner dinspelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (sevåra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser,kanske hittar du något mer

Item nr. 581 214 376

Aantal keer bekeken 191

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Flags of our fathers av Clint Eastwood Blu-ray mäktig krigsf

Prijs

SEK 49

TPLrec

MOTALA, Zweden

5.0

Bedrijf

Top verkoper

14 621 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk