Beschrijving

Vertaald door

NYTT Verso Night Cream with Retinol 8 nattkräm. 15 ml.

Verso Night Cream är en lugnande och reparerande nattcreme med Retinol 8 som vitaliserar din hud. Huden blir mjuk och smidig med föryngrad fräschör.?
EN LUGNANDE OCH REPARERANDE NATTCREME MED RETINOL 8
Verso Night Cream innehåller ingredienser som lugnar, reparerar och ger ett föryngrat utseende. Huden blir synbart mjukare och fylld av ny energi med hälsosam lyster. Den unika formuleringen gör huden märkbart spänstig och len med en jämnare ton. Verso Night Cream är den ideala produkten för att introducera din hud för den aktiva stjärningrediensen Retinol 8.?Resultatet är en hud med uppenbar strålande fräschör.

SÅ FUNGERAR VERSO NIGHT CREAM
Verso Night Cream innehåller Retinol 8 som är ett unikt stabiliserat A-vitaminkomplex.?Retinol 8 är åtta gånger mer effektivt än standard retinol och hälften så irritativt. Resultatet är en synbart spänstigare hud med jämnare ton och förbättrad elasticitet. Den aktiva ingrediensen verkar även som en skyddande antioxidant och motverkar för tidigt åldrande samt bidrar till ett hälsosamt utseende.

Den noga utvalda formuleringen innehåller bland annat återfuktande squalane, mjukgörande sheasmör och reparerande Vitamin E som har förmåga att förstärka effekten av andra aktiva ingredienser. Verso Night Cream ger många hudvårdande fördelar och förbättrar hudens naturliga skydd mot synbara effekter av dagliga miljörelaterade stressfaktorer som föroreningar och solljus. Nattcremen motverkar effektivt fuktförlust och håller huden balanserad med ”studsig” spänst.

Gurkmeja är en ingrediens med kraftfull antioxidantverkan som ofta benämns som Hudvårdens guld med sina uppljusande egenskaper. Gurkmeja kan dämpa rodnad, jämna ut hudtonen och bidrar till en hud med strålande lyster. Den naturliga varianten av gurkmeja, Curcuma Longa Root Extract, är en av de mest studerade botaniska ingredienserna som ger en direkt lugnande verkan på huden och bevarar hudens ungdomliga utseende.

Verso Night Cream med sitt silkesmjuka och närande innehåll ger en intensivt lugnande och reparerande effekt på huden. Huden lämnas mjuk och smidig med en behaglig återfuktad känsla.

ANVÄNDNING
Applicera Verso Night Cream genom att massera in cremen på väl rengjord hud över ansikte, hals och dekolletage. Night Cream kan användas ensam eller tillsammans med andra produkter som Verso Hydration Serum för maximal återfuktning. Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.?

Item nr. 633343087

Aantal keer bekeken 66

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Zo. 19 mei 15:42

NYTT Verso Night Cream with Retinol 8 nattkräm

Definitieve prijs

|

SEK 128

Veiling is afgelopen

Blåklocka321 won de veiling

pirajan

Stockholm, Zweden

4.8

pirajan

Geverifieerd

Top verkoper

2 343 beoordelingen

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?