Beschrijving

Vertaald door

Helt ny i oöppnad förpackning.

Produktbeskrivning

Philips OneBlade 360 med Connectivity Face + Body är en revolutionerande ny hybridstyler som kan trimma, raka och skapa rena linjer och kanter, på alla hårlängder. Glöm att använda flera olika steg och verktyg - OneBlade gör allt.

Rakningstekniken har ett snabbrörligt skär som rör sig upp till 12 000 gånger per minut, vilket gör att det går igenom alla hårlängder.

Det dubbla skyddssystemet - en glidande beläggning i kombination med rundade spetsar - gör rakningen enklare och bekvämare.

Det innovativa 360-bladet rör sig i alla riktningar och anpassar sig till varje kurva i ansiktet för att bibehålla konstant hudkontakt och samtidigt möjliggöra kontroll hela tiden.

Du kan använda denna rakapparat och skäggtrimmer för män vått eller torrt, i duschen, med eller utan skum, krämer eller gel, vilket gör detta till ett utmärkt val av trimmer/rakapparat. Det är dags att få din perfekta ansiktsstil och skäggstubb.

Med detta set får du 1x 360-blad och en justerbar trimningskam med 5 längdinställningar från 1-5 mm för ansiktet, ett extra originalblad med kroppskam (3 mm) och hudskydd för kroppen och känsliga områden

Item nr. 632647423

Aantal keer bekeken 110

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Za. 25 mei 18:47

[NY] Philips OneBlade 360 rakapparat Connectivity Face + Body - kropp ansikte

Verkocht voor

SEK 399
De advertentie is beëindigd

Verkocht met prijsvoorstel

prodeo

Gärsnäs, Zweden

5.0

Bedrijf

Top verkoper

281 beoordelingen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk