Beschrijving

Vertaald door

Hej! Här har jag Golfskor från Footjoy Pro|SL.( se alla bilder).Det är två olika storlek fast det är så lite ändring så det kommer inte märkas men det påverkar inte deras storleken, Kolla bilder nummer 6.

Storleken är 42.5 och innermått 27.5. Nypris strax över 2.199.00kr.
Beskrivning
En av de populäraste golfskorna från FootJoy har nu blivit ännu skönare med sin StratoFoam-mellansula som ger exceptionell komfort för dina fötter. Denna golfsko från FootJoy är för dig som vill ha en stabil och spiklös sko med hög komfort och låg vikt. Ovandelen på golfskorn är tillverkad i Pittards® ChromoSkin™ vilket ger en fantastik passform runt foten och FitBed®-innersula bidrar ytterligare till den höga komforten i. Med Laser Plus-lästen har FootJoy Pro SL en helrundad tåkaraktär, standardpassform för framfot och hålfot samt en lite smalare häl. Lästen är extra djup, vilket ger utrymme för en tjockare och mer dämpande FitBed®.. Pro SL är utrustad med en spiklösa Infinity-yttersulan tillsammans med en lätt och dämpande FTF™-mellansula vilket gör Pro SL till golfsko med hög stabilitet samt utmärkt fotfäste i alla väder. Vill du ha ett par riktigt sköna golfskor med god komfort, då ska du köpa FootJoy Pro SL.

Passform: Wide läst
En stabil och spiklös golfsko
Hög komfort och låg vikt
Tack för titten.
Titta även på våra övriga auktioner.
Lycka till på budgivningen!

-------------------------------------------------------
( Betalning sker senast tre dagar efter avslutad auktion) Alla bud är bindande - om du inte kan betala så lägg inte BJUD!! Vi sam fraktar om ni vinner 2 eller fler varor då frakten blir även billigare för dig.

Item nr. 632714794

Aantal keer bekeken 234

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Zo. 19 mei 12:31

Footjoy Pro|SL Golfskor i storlek 42.5 .NY

Verkocht voor

SEK 600

De advertentie is beëindigd

Verkocht met nu kopen

bergsås

Märsta, Zweden

4.9

bergsås

Geverifieerd

Top verkoper

389 beoordelingen

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?