Beschrijving

Vertaald door

Om Stig Petrés Hemlighet.
Dvd-film.

Det finns ytmärken på skivan.
Filmen har UTGÅTT.

Drama från 2004 av Harald Hamrell med Michael Nyqvist och Jonas Karlsson.

Om man är VD och bor på en liten ort är det inte självklart att man gillar tanken på att gå i gruppterapi. Stig Petré gillar det definitivt inte men tvingas dit av sin kloka läkare - men det måste hållas hemligt!

Stig Ehrling J:son Petré (Michael Nyqvist) är en välkänd profil på den lilla orten. Han driver en fabrik och är en av de ledande i den lokala fotbollsklubben. Men allt är inte frid och fröjd bakom den framgångsrika fasaden. Fabriken går så dåligt att banken hotar att sätta den i konkurs. Stigs mage krånglar och husläkaren påstår att det handlar om panikångestattacker. Läkaren tvingar honom till och med att gå i terapi! Där möter Stig några andra färgstarka figurer: Inger (Gunilla Röör) som allmänt kallas för "Gorillan-i-kassan", Den misslyckade trubaduren Tore (Göran Thorell), Malena (Camilla Larsson) narcisstisk tvåbarnsmor som gärna brister ut i sång. Och så terapeuten Björn (Jonas Karlsson) som är den i gruppen som kanske har de allvarligaste problemen av dem alla... Herrejössesjävlar, Stig går i gruppterapi - han som inte har några problem. Tänk om någon får reda på det! Terapin måste till varje pris hållas hemlig...

===========================================

Kolla gärna mina övriga annonser. Jag har många filmer som utgått.

- Betalning till mitt konto senast 3 dagar efter köp eller att man hör av sig innan köpet och berättar när man kan betala.

- Alltid nöjd-kund-garanti och funktionsgaranti.

- Snabb leverans.

- God service och kommunikation.

- Självklart samfrakt vid köp av flera objekt.

På ordrar för minst 700kr är frakten alltid gratis.

The shipping cost of the ad is for Swedish residents. It is more expensive to ship overseas. The shipping cost which is in the order confirmation must therefore be adjusted accordingly for foreign customers.

Item nr. 301364383

Aantal keer bekeken 1 870

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Om Stig Petrés Hemlighet - UTGÅTT

Prijs

SEK 49

Ravenpaul

Gävle, Zweden

5.0

Ravenpaul

Geverifieerd

Top verkoper

7 620 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk