Beschrijving

Vertaald door

Lego Batman 3: Beyond Gotham är ett underhållande actionäventyrsspel utvecklat av Traveller's Tales och släppt år 2014. Spelet följer den ikoniska superhjälten Batman och andra DC Comics-karaktärer som de reser genom rymden för att stoppa den ondskefulla Brainiac från att förstöra jorden.

Lego Batman 3: Beyond Gotham är ett utmärkt spel för både barn och vuxna med en kombination av humor, action och pussel som utmanar spelarens problemlösningsförmåga. Spelet innehåller en mängd olika karaktärer från DC-universumet, från superhjältar som Superman och Wonder Woman till superskurkar som Joker och Lex Luthor.

Spelet har en öppen värld där spelarna kan utforska olika planeter och rymdskepp, och använda olika förmågor från karaktärerna för att lösa pussel och övervinna fiender. Lego Batman 3: Beyond Gotham har också en co-op-läge som gör att två spelare kan spela tillsammans på samma skärm, vilket gör det till en perfekt aktivitet att spela tillsammans med familj eller vänner.

Sammanfattningsvis, Lego Batman 3: Beyond Gotham är ett underhållande, roligt och familjevänligt actionäventyrsspel som passar både barn och vuxna. Spelet har en öppen värld, massor av DC Comics-karaktärer och pussel som utmanar spelarens problemlösningsförmåga. Med co-op-läge kan det också spelas tillsammans med familj eller vänner, vilket gör det till en perfekt aktivitet för en rolig spelkväll.

Skick:
Alla produkter är i bra skick om inget annat nämns.

Frakt:
Leverans 1-2 dagar efter betalning. Samfraktar gärna.

Övrig information:
Vid köp av begagnade spel utgå ifrån att eventuella koder är förbrukade.

Kolla igenom hela butiken! Finns allt från Kläder, Spel, LEGO, Böcker och mycket, mycket mer!

Något du undrar? Fråga gärna!

Item nr. 591126812

Aantal keer bekeken 1 057

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

LEGO Batman 3: Beyond Gotham - Playstation 4 - PS4

Prijs

SEK 99

DUPLERIAN

lysekil, Zweden

4.9

Geverifieerd

Top verkoper

601 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?