Beschrijving

Vertaald door

PHILIPS HUE LED-lampan kombinerar nostalgisk design med modern teknik. Den vackert designade lampan behöver inte döljas bakom en lampskärm med sin lindade LED-glödtråd och bärnstensfärgade beläggning. Lampan i vintagestil har samma långa livslängd och låga energiförbrukning som andra LED-lampor. Lampan producerar ett varmt vitt ljus och är lätt att styra via en Bluetooth-anslutning och en smartphone. Via appen PHILIPS HUE kan du både dämpa ljuset och styra andra PHILIPS HUE-lampor i rummet. 7 W-lampan motsvarar en 40 W traditionell glödlampa.

Enkel att styra Du kan lägga till smarta lampor i HUE-appen. Du kan lägga till timers och använda olika belysningsalternativ. Den smarta lampan är kompatibel med Google Assistant och Amazon Alexa, vilket möjliggör användningen av röstkommandon.

Philips HUE-brygga Genom att länka den smarta lampan till Philips HUE-bryggan (behöver handlas separat) kan du använda alla funktioner. Du kan koppla upp till 50 lampor till en enda HUE-brygga, vilket gör att du kan ställa in olika timers och även styra dem på distans.

Item nr. 632510187

Aantal keer bekeken 73

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Zo. 12 mei 16:29

Philips Hue White Filament A60 - E27 glödlampa

Definitieve prijs

|

SEK 65

Veiling is afgelopen

TheRealMattiasJohansson won de veiling

Attila K

Älvsjö, Zweden

4.9

Geverifieerd

Top verkoper

243 beoordelingen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?