emanuels_diversehandel

emanuels_diversehandel

|Samfrakt 3 dagar

Om

Arboga | Reg. November 2006

Välkommen till Emanuels Diversehandel!

Här säljer jag som privatperson saker inom byggnadsvård/renovering och antikt/inredning. En del är helt nytt, en del är begagnat.

Jag gör mitt bästa för att beskriva skick och funktion i annonserna, men kontakta mig gärna om du har funderingar eller frågor innan du eventuellt köper något. Sådant som inte är nytt kan gärna ha skavanker och patina. Allt säljs i befintligt skick och jag accepterar inga returer.

Oftast skickar jag med Schenker/PostNord som spårbar försändelse. Detta kan kosta lite mer, men det är bra med spårbart både för dig och mig.

Ibland kan jag även skicka mindre saker som vanligt brev med PostNord. Detta är inte spårbart, men jag erbjuder ändå fraktsättet för att du ska kunna välja att
få en billigare frakt. Observera dock att jag inte kan ansvara för att brevet kommer fram.

Jag samfraktar gärna, använd dig av funktionen ”samfrakt” så meddelar jag dig vad den sammanlagda frakten blir innan du gör din betalning.

Skickar oftast paket redan inom 1 dygn från det att betalning har skett, någon enstaka gång inom 2 dygn.

Jag lägger på 5 kr extra på fraktkostnaden, utifrån vad jag själv får betala för frakten. Dessa 5 kr ska täcka mina omkostnader som när jag i annonsen och innan packningen har missbedömt fraktkostnaden och den efter försäljningen och packning visar sig bli högre, bensinkostnad till inlämningsstället och packmaterial (ibland är materialet gammalt, men ibland helt nytt). Som du säkert förstår så täcker ändå inte de 5 kronorna detta, vänligen ha detta i åtanke när du bedömer fraktkostnaden vid ditt omdöme (om du skulle tycka att fraktkostnaden är hög).

Lycka till med ditt köp/din budgivning och välkommen åter!