Ruzette

Ruzette

Om

Kävlinge | Reg. May 2007

HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL MINA AUKTIONER!
Jag säljer lite blandat och lägger in nya annonser då och då, så titta gärna in imellanåt. Jag säljer bara sådant som jag själv skulle vilja köpa, alltså i fint skick eller nyskick. Ser jag några defekter som fläck eller dyligt, så står det i auktionen. Skulle jag ha missat något så hör hellre av er än att ge negativt. Alla kläder&skor som jag säljer kan vara namnade inuti. Är det något ni undrar över så kan ni skicka ett meddelande här på tradera,till mig/Ruzette.
VÄNLIGEN LÄS TEXTEN NEDAN! LYCKA TILL MED BUDGIVNINGEN!
**********INFO!**********
#BETALA: BETALNING MIG TILLHANDA SENAST 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION. ?
#BUD: Buda endast ifall ni tänker genomföra köpet, du ansvarar för din inloggning och dina bud. Felaktiga bud anmäls till tradera. Lägg inte bud om du inte kan betala inom angiven tid.
#POST ADRESS: Skickar endast till adressen som är angiven på Tradera. Viktigt att ni kontrollerar eran registrerade adress + mobilnr/e-mail, så de stämmer innan ni lägger bud (spårbar frakt=notis via sms/mail/adress).?
#SAMFRAKT: Vid köp av flera varor samfraktar jag. Summera ej själv, begär sammanställning via mail när du köpt flera saker (maxtiden på samfrakt är på 2 dgr). Jag skickar därefter ett nytt vinnarmail med den nya betal/frakt kostnaden.
#FRAKT: Packar väl,men jag ansvarar inte för postens hantering. Fraktkostnad enligt frakttabell och ev tillägg för emballage, totalpris står alltid på auktionen. Skickar endast med de post alternativ som står i auktionen och ofta med spårbar frakt.
#VINNARMAIL: Använder mig utav traderas automatiska vinnarmail som kommer direkt efter vunnen auktion, där alla betaluppgifter finns. Hör av dig direkt ifall du inte fått vinnarmail (se även i skräpkorgen).