Om

Brunflo | Reg. September 2002

Hej
Varmt välkomna ska ni vara till mina auktioner .. som är verkligen blandat som ni kan se själva .. Kommer att lägga ut mer eftersom då jag har mer tid, . Just nu håller jag på att storrensa det jag har köpt på mig under alla mina år.
Kommer att skriva mer så småningom då jag har mer tid . Men hör av er om något är oklart . Kom ihåg med mig går det att komma överens om ni tycker utropspriset eller köp nu priset är för högt men kom ihåg då att kontakta mig innan ni lägger bud eftersom om ni har lagt bud går det inte att ändra på det tyvärr tyvärr kan jag inte göra något åt frakten direkt eftersom beroende på vikten och storleken på objektet alltid avgör priset på frakten...
Mvh Från mig till er likasinnade där ute..
P.S. bättre att försöka sälja istället för att slänga tanke på då gör man miljön en tjänst ..

Jag har fått tre negativa omdömen eftersom säljaren var besviken att dom sålde något för billigt . tyvärr kommer alla att råka ut för något sådant .

Från och med den 1a Januari 2019 höjde dhl paket priserna med 6 kr.

Prisinformation angående dhl frakten på tradera är följande.
3kg
5kg
10kg
15kg
20kg

I fraktpriset på mina auktioner ingår det packmaterial samt tejp och bensinkostnaden. För ibland måste man använda mycket för att paketen ska kunna nå fram säkert.

På grund utav nya uppdaterade priser igenom dhl. Så kommer den riktiga frakten att justeras efter auktionen är slut. Så vänta gärna med betalningen så jag kan justera detta mvh

Och skulle ni behöva vänta med betalningen till lön osv så går det också bra men då måste ni bara meddela mig innan och då skickar jag när det är inbetalt.