Snöglitter

Snöglitter

|Samfrakt 3 dagar

Om

FRÖSÖN | Reg. August 2008

Handla hållbart för klimatet! Jag har kläder, friluftsprylar och diverse ting som söker nya hem. Buda gärna på flera annonser. Mitt hem är allergivänligt.

Har du en fråga? Skicka ett meddelande via Traderas chatt. Kommunicerar enbart via Tradera. Var respektfull och vänlig i tonen tack. Jag svarar i mån av tid.

Skickar vanligen med Postnord för det postombudet ligger närmast mitt hem. Leverans sker från Norrland. Lättare brev skickas med värdekod, om du inte säger till om annat. Mitt ansvar slutar efter jag skickat din vara. Spårade paket följer du enklast via Postnords App.

Det är viktigt att du hämtar ut ditt paket inom sju dagar, annars returneras paketet. Via Postnords App får du aviseringar och kan även utöka liggetid på paket till 14 dagar.

Ta alltid kontakt med Postnord om du saknar ditt paket/brev. Förseningar tenderar vara vanligt numera, så ha tålamod. Ett paket/brev sorteras ofta på flera ställen före det kommer till dig. Kontrollera utdelningsdag på ditt postnummer. Söktjänst finns på Postnord.se

Lämna gärna ett positivt omdöme, så lämnar jag samma tillbaka. Det mesta kan lösas med god kommunikation så hör av dig om du har synpunkter över något, så löser vi det.

** Välkommen att handla hållbart! **