Celindes

Celindes

|Samfrakt 3 dagar

Om

Öjebyn | Reg. March 2003

Tack för att ni handlar av oss!
Vi säljer arvegods men mestadels märkeskläder
från ett par nerlagda butiker inom norden. Vissa plagg är nya och har varit skylt-exemplar, andra är rest-varor, prov-ex som slumpas. Vi anger alltid storleksmått oavsett märkning av storlek. Vänligen kontrollera mått innan ni budar!
Har ni övriga frågor skall dessa ställas till oss innan avslutad auktion via mejl (celinde111@gmail.com)
Återbetalning / återköp av vara sker endast om vi brustit med information i våran annons. Vi ersätter inte returfrakt det står köparen för.
Alla bud är bindande enligt Traderas regler. Vi emotser betalning för vunnen auktion senast tre dagar efter bud-stopp. Vi skickar varan senast dagen efter mottagen betalning.
Vi väljer att skicka paketen med
Schenker då priserna är humana samt att alla paket är försäkrade och spårbara. Vi ansvarar inte för leveransgång och leveranstid
Vid flera vunna auktioner sam-fraktar vi alltid era varor och ni erhåller information via mejl om fraktkostnaden har förändrats.
Efter varje avslutad auktion erhåller ni bekräftelse från Tradera i form av deras automatiska mejl..
Vi Tackar på förhand för visat intresse och för att ni handlat av oss. Det är viktigt för oss att ni köpare är nöjda men skulle det uppstå några frågetecken eller att varan inte motsvarat den beskrivning vi angett så vill vi föra dialog om detta. Återköp sker endast om vi inte följt objektsbeskrivning och returfrakt ersätts inte.
Med vänlig hälsning Celindes