Mikael_Ludenfot

Mikael_Ludenfot

|Samfrakt 3 dagar

Om

Kalmar | Reg. February 2009

Privat köpare och säljare.
Köper och säljer mest media av olika slag.
Seriös i båda riktningarna. Skickar alltid välförpackat, emballerat, frankerat och försöker beskriva mina varor i största möjliga mån. Ju kortare beskrivning jag har desto mindre avviker varan ifrån nyskick. Det vill säga. Jag är mycket rädd om det jag har. Röker inte, har inte djur eller barn som fingrar eller leker med mina saker.
Jag tror på ärlighet och kommunikation. Uppstår problem med en försändelse så vill jag gärna hitta en lösning. Dock sysslar jag inte med ren välgörenhet här och gör bara återköp när det är befogat.
Ansvarar inte för postens slarv. Hur skulle jag kunna göra det? När sakerna lämnat mina händer är de inte längre mitt ansvar, men skickar som sagt på bästa möjliga sätt.
Föredrar ofta att använda postnords "skicka lätt" som är spårbart och förhållandevis billigt i och med att man slipper bekymra sig ifall försändelsen är skrymmande t.ex samt att den kommer fram tryggt och säkert.
Detta alternativ finns alltid som möjlighet för mina köpare. Men väljs ett billigare alternativ så är jag också då noga med att packa väl, skriva rätt avsändare/mottagare och frankera enligt gällande portotabell.

Tillägg 2019-08-03
Jag fick mitt första negativa omdöme igår (08-02) och det beror på att en köpare - som jag ville göra ett återköp till - säger sig ha skickat tillbaks en vara som aldrig nådde fram. Detta var för tre månader sedan och nära nog ingen kontakt har skett oss emellan sedan dess, därför har jag tänkt att köparen ångrade sig och behöll varan. Tycker inte man kan begära ett återköp tre månader efter avslutad auktion om inga bevis på att varan återsändes korrekt frankerad/adresserad (och inom rimlig tid) kan framställas. Jag har ställt dessa frågor till köparen och inväntar svar.