Puman-81

Om

Vårgårda | Reg. March 2010

Hej

Efter många år så har man samlat på sig väldigt mycket saker som står Och vi har kommit halvvägs knappt i alla begagnade saker som vi samlat på oss under många många år.

Hoppas att detta är något som kommer till användning på tradera via mina aktioner. Tradera är ett bra föredöme för att återanvända gamla saker och på så sätt skona miljön.

Vi följer traderas regler och kringgår inte dem under några omständigheter. När en aktion är slut så betala gärna så fort som möjligt och på så sätt kan vi se till att Posta paketet inom 24 timmar Och givetvis så Sam-fraktar vi för att bespara onödiga utsläpp på vår jord.

NÄR VI LÄMNAR ÖVER PAKET TILL LEVERANTÖREN SÅ UPPHÖR VÅRT ANSVAR OCH OM TRANSPORTSKADOR UPPSTÅR PGA LEVERANTÖRS SLARV SÅ KAN INTE VI STÅ SOM ERSÄTTNINGSSKYLDIG & NÄR DETTA HÄNDER SÅ ÄR DET REKLAMATION MOT LEVERANTÖR OCH INTE HOT MOT OSS MED KRAV OCH DESSUTOM FELAKTIGT ANVÄNDA TRADERAS OMDÖMEN SOM FÖRSÖK TILL UTPRESSNING!!!

EJ HELLER DOM SOM SATT DET I SYSTEM ATT KLAGA PÅ EN FELFRI VARA FÖR ATT VI SKALL ÅTERBETALA OCH ÄVEN FÅ MÖJLIGHET ATT BEHÅLLA VARAN!! VI POLISANMÄLER BEDRÄGERI OMGÅENDE

Om man ser något fel så är jag väldigt tacksam för information som gör att aktion blir rätt för vi vill inte vilseleda någon med felaktig information.

Ibland är det svårt att hinna svara på meddelanden då vi jobbar och har småbarn så jag hoppas att ingen tar illa upp om man inte kan svara omgående.

Vi emballerar och packar väldigt noga och om något blir fel så hör gärna av er via telefon eller tradera meddelanden så löser vi det som är problem innan man beslutar sig för att lägga ett negativt omdöme.

Vi är väldigt måna om att göra rätt för oss och vi behandlar andra människor på samma sätt som vi själva vill bli bemött på. Och om någon får att man ska betala för sin vara det vill säga hämta ut den så måste ni höra av er för det är inte något ni skall betala Då ni redan betalat för varann och frakt vid köp. Detta kan hända om paketet vikt och storlek inte stämmer med bokat frakt. Men det är viktigt att ni hör av er så ser vi till att betala den kostnaden för det är inget som ni skall behöva betala igen

Det är väldigt Roligt med er köpare eller säljare när man får trevlig kommunikation.

Hoppas att ni gör som vi och då menar jag att vi följer traderas regler och om något blir fel så är det jätte viktigt att ni hör av er.

Är något fel med en vara och vi inte hunnit svara på meddelande så finns möjlighet att ringa istället

Hoppas att ni är nöjda och återkommer.

Med vänlig hälsning,
Anna