Kaptensnork

Kaptensnork

|Samfrakt 7 dagar

Om butiken

Munkedal | Reg. June 2010

SAMFRAKTAR: Inväntar auktionsvinster under en månads tid eller enligt överenskommelse! Meddela mig när du budat färdigt så återkommer jag så snart jag kan med totalsumma.

OBJEKTBESKRIVNING: Läs noggrant objektbeskrivningar och titta ordentligt på bilderna innan du lägger bud. Har du frågor? Hör av dig så ska jag försöka att svara.

FRAKT & SAMFRAKT: Jag samfraktar givetvis. Det betyder att jag skickar alla dina auktionsvinster (under överenskommen tidsperiod) i ett svep vilket medför mindre totalkostnad för dig som köpare och mindre spring till ombud för mig som säljare.

Ditt paket skickas inom 2-5 Vardagar.

Jag kan inte ta ansvar för Transportörernas slarv. Det har hänt att enstaka brev försvunnit på vägen. Meddela mig om du vill att jag skickar rekommenderat.

Jag paketerar så omsorgsfullt som möjligt. Jag använder mig av rejält emballage, bubbelplast och vadderade kuvert där jag känner att det behövs.

Om en vara gått sönder under transport är det i första hand transportören du bör kontakta. Jag kan försöka att hjälpa till med reklamationer hos transportbolaget.

BETALNING: Kan ske i slutet av månaden eller enligt överenskommelse. Använd gärna Traderas betalningssystem.

Har du svårigheter med banköverföring från annan bank? Sök i första hand på din banks hemsida som har information om hur du ska gå till väga. Google har också bra med information kring detta. Fungerar det ändå inte så kan jag försöka guida dig.

Om du väljer att betala direkt för auktionsvinst och frakt så tolkar jag det som att du budat färdigt och jag paketerar och skickar din vara när jag ser din betalning på mitt konto. GLÖM INTE ATT MÄRKA DIN BETALNING med ditt Tradera alias och meddela mig att betalning är på väg.

Har du budat på fler av mina auktioner? Tänk på att jag inte skickar något slutgiltigt vinnare-mail. Du som köpare kontaktar mig när du budat färdigt och vill att jag ska räkna ihop den totala summan.

Missnöjd med något? Meddela mig, det mesta går att lösa genom kommunikation.

Lycka till!