Cascades

Cascades

|Samfrakt 7 dagar

Om

Malmö | Reg. November 2010

Jag auktionerar ut både begagnade och nya saker (mest kläder och accesoarer), så kika gärna in. Här kommer lite information om betalning.... LÄS GÄRNA!

BETALINFO:
- Betalning inom 7 dagar om vi inte kommit överens om något annat.
- Samfrakt 7 dagar. Jag försöker skicka så snabbt jag kan då jag studerar och jobbar samtidigt. Inte alltid jag hinner till postombudet innan dem stänger. Är det bråttom så kontakta gärna mig med önskemål så kan jag försöka lösa det på annat håll så att paketet kommer iväg snabbare.
- Jag skickar ENDAST med Schenker då dem erbjuder försäkring ifall varan blir slarvad eller ngt annat händer med paketen. Postnord erbjuder tyvärr ingen försäkring. Är det så att ni vill att jag skickar med Postnord för att frakten ska vara billigare kontakta mig så lägger jag in den nya fraktkostnaden efter avslutad annons.
- Jag ansvarar inte för schenkers eller postens slarv men skulle ett paket inte komma fram så kontakta mig så kontaktar jag schenker/posten så att dem kan hjälpa med eftersökning av paketet.
- Väljer en att inte hämta ut paketet och det skickas tillbaka till mig igen sker tyvärr ingen återbetalning från mig då köpet är bindande.

- Alla bud är bindande och kan man inte betala så resulterar det i negativt omdöme.

Allt kommer från rökfritt hem men INTE djurfritt. Det finns en kissemisse i hushållet.

Flera frågor? då är det bara att kontakta mig och jag svarar så fort jag kan.

HAPPY BIDDING!