NordCards

NordCards

|Samfrakt 3 dagar

Om

Örebro | Reg. January 2012

Välkommen till NordCards!

Jag säljer och köper framför allt Pokémon- och hockeykort, men inte uteslutningsvis. Vanligtvis säljer jag de enskilt, ibland bulkvis, men övriga begagnade produkter kan också förekomma. Väldigt sällan återsäljer jag nya förseglade produkter.

Det är viktigt för mig att dina köp upplevs positivt så jag strävar efter att vara tillmötesgående, skyndsam och ansvarsfull med hanteringen av ditt köp. Jag använder i de flesta fallen bubbelkuvert, toploader/semi-rigida sleeves och pennysleeves för att hålla kortet så säkert som möjligt under frakten. All feedback på hur du upplevde processen från köp till leverans uppskattas alltid!

Uppdaterade fraktavgifter hittar du alltid hos PostNord, men jag listar de här också:

PostNords portotabell 2024*
- Upp till 50g, 18kr
- Upp till 100g, 38kr
- Över 100g rekommenderar jag spårbart för 51kr och uppåt (särskilt nu när frimärken blivit så dyrt)

På grund av PostNords portohöjning har jag valt att ta bort min 2krs avgift för kuvert/emballage!

Om ditt köp överstiger 100g rekommenderar jag att du väljer spårbar frakt, men det blir upp till varje köpare. Eftersom kort kan packas ansvarsfullt i kuvert eller små kartonger som får plats i brevlådan så kan alternativet spårbar frakt till brevlåda (51kr*) passa bra. Skillnaden mellan leverans till brevlåda och ombud (59kr<*) är vanligtvis ca tio kronor, men detta varierar beroende på vikt. Jag kan inte ta ansvar för postens hantering eller eventuella förseningar. Jag vill även påminna om att brevpost inte längre levereras dagligen till de flesta adresser, vilket kan resultera i upplevd längre leveranstid.

Jag förväntar mig att du som budar planerar att betala inom 5 dagar eller kommunicerar önskemål om anstånd, innan bud. Låt oss bibehålla en god attityd mot både köpare och säljare för allas skull. Om påminnelser inte bemöts så kommer jag anta köpet som avbrutet, följa Traderas riktlinjer och eventuellt lägga upp annonsen på nytt.

Om du har några frågor beträffande mina annonser eller hobbyn i överlag så är du varmt välkommen att ställa dem när som helst.

Hoppas du blir nöjd med ditt köp & välkommen åter!

Hälsn. Daniel