NettizL

Om

Oxelösund | Reg. April 2015

Välkommen till NettizL!

Roligt att Du hittat hit!
Här följer lite info som kanske kan besvara Dina funderingar...

Betalning
Efter vinnande bud skickas ett automatiskt vinnarmail med all information Du behöver direkt från Tradera. Du betalar enkelt med Tradera betalning och Du kan välja mellan dessa betalningssätt:
1. Kort
2. Paypal
3. Swish

Samfrakt
Jag samfraktar gärna i den mån det är möjligt. Har Du vunnit flera varor kontakta mig via mail för ny fraktkostnad. Det går bra att invänta auktioner med olika slutdatum.

Leverans
Alla varor skickas från mitt lager i Sverige. Paket skickas iväg så snart betalningen kommer in. Varor betalda före kl 12.00 vardagar skickas samma dag annars nästa helgfria arbetsdag. Hör av Dig till mig via mail om paketet inte kommer fram.

Reklamation
Alla varor kontrolleras noga innan de skickas vidare till kund. Men om Du har fått en felaktig eller skadad vara så kan Du givetvis reklamera detta. Skicka ett mail med bild på varan och en beskrivning av felet så ordnar jag det på bästa sätt.

Övrigt
Tveka inte att kontakta mig om Du undrar över något. Om det är något Du är missnöjd med så är jag tacksam om Du kontaktar mig innan Du lägger omdöme så att vi kan hitta en lösning. Problem går att lösa! Min målsättning är att Du alltid ska vara nöjd som kund.

Vill du komma i kontakt med mig så gör du det absolut enklast via mail!

Jag arbetar helgfria vardagar mellan kl 8-15.

Tack för att du handlar hos NettizL!
nettizl_tradera@outlook.com