Shadowbeing

Shadowbeing

|Samfrakt 3 dagar

Om

Huddinge | Reg. October 2004

Välkommen till mina auktioner!

Du behöver inte vänta på vinnarmejl från mig, jag bevakar mina auktioner och ser vad som ska till vem, och jag skickar vunna auktioner så fort betalningen landat.

Betalning ska vara mig tillhanda senast 3 dygn efter vinst och avslutad auktion.

Jag föredrar Swish, men accepterar de betalningsalternativ som Tradera kräver.

Jag använder alltid lämpligast och/eller billigast fraktalternativ, hos Postnord eller Schenker, men är noga med att packa så att sakerna håller genom fraktprocessen.

Jag skickar ENDAST till den adress köparen angivit på Tradera och jag säljer och skickar inte längre utomlands, på grund av de problem som ofta uppstår för att man inte förstår svenska eller engelska.

Jag försöker beskriva mina försäljningar så noga och ärligt som möjligt, men om jag missar något och du känner dig missnöjd, så hör av dig direkt. Vi löser situationen tillsammans! Mitt mål är att mina köpare ska vara nöjda och och att vi ska kunna ge varandra ett positivt omdöme.

På förekommen anledning har jag tröttnat på människor som vinner budgivningar, och som sedan inte betalar eller svarar på meddelanden. Buda inte hos mig, om du är osäker på om ekonomin håller för att fullfölja affären. Har du många negativa omdömen relaterat till ovanstående, skicka ett meddelande och bekräfta att du fullföljer eventuell vinst, innan du lägger ett bud.

Tack för att du tog dig tid att läsa och lycka till med budgivningen!