soilad

soilad

Samfrakt 3 dagar

Om

Trollhättan | Reg. March 2017

- ANSVAR & ÖVRIG INFO -
Jag förväntar mig att ni köpare har i åtanke att ni handlar av en privatperson och har rimliga förväntningar. Jag ansvarar för att ange korrekt information om varje produkt, paketera väl och skicka iväg produkten inom angiven tidsram. Ångerrätt erbjuds i de fall där jag gjort fel och brutit mitt ansvar. Dock vill jag ha tydliga bevis (bilder & video) på att det är jag som ligger bakom felen.

Rökfri miljö. Katt finns i hemmet.


- BETALNING -

Betalning ska ske inom 72 timmar (3 dagar, helgdagar som arbetsdagar). Köper man flera saker och önskar samfrakta gäller tiden från första annonsen man köpt. Då majoriteten av mina annonser är "köp nu"-annonser som man kan köpa direkt förväntar jag mig därför att betalningen sker snabbt. Har man inte pengar på kontot tycker jag inte att man ska kolla runt på Tradera. Alternativt att man betalar med Paynova (faktura) då kan du som köpare betala när du har möjlighet utan att det behöver påverka mig. Tradera skickar ut en automatisk påminnelse efter 3 dagar. Jag personligen skickar inte ut en påminnelse. Utebliven betalning anmäls och köparen blockeras.

- LEVERANSTID -

Postar inom 5 arbetsdagar. Jag meddelar inte när jag lämnat in paket. Har ni valt spårbar frakt kan ni spåra er försändelse i Postnords app. Därefter tar det 1-3 arbetsdagar för Postnord att leverera.

- SAMFRAKT -

Jag använder Traderas nya funktion för samfrakt. Erbjuder samfrakt i upp till 3 dagar. Klicka in på "dina köp" och därefter "begär samfrakt" när du handlat klar så ändrar jag samfraktskostnaden inom kort. Ändrar alltid till spårbar frakt så vill du se över om det finns ett billigare fraktalternativ kontakta mig innan du "begär samfrakt".

- AVHÄMTNING -

Avhämtning är något jag begränsar och gärna avstår från. Dock kan undantag göras. Kontakta mig innan köp görs eller bud läggs för att se om det är okej.

- PAKETERING -

Ömtåliga produkter paketeras i flera lager bubbelplast eller papper. Tåligare produkter skickas i vattentät mailingbag. För bästa möjliga paketering rekommenderar jag att man väljer det spårbara frakt alternativet. Tänk dock på att även om jag paketerar väl så kan det i sällsynta fall förekomma att transportföretaget (Postnord) hanterar paket vårdslöst. I dessa fall står inte jag som ansvarig utan man får kontakta Postnord.