Bildmugg

Bildmugg

Om

Företag

Väddö | Reg. May 2017

Vi på bildmugg säljer saker som vi själva tycker om, det kan vara muggar eller klockor eller annat. Vi tycker miljön är viktig och använder biogas eller el när vi själva transporterar oss.
Bli inte förvånad om vi återanvänder kartonger och packmatrial när vi skickar till er, varorna är dock alltid nya om inget annat står. Du är alltid välkommen att kontakta mig med frågor eller funderingar.

Anki

Köpvilkor
Är varan felaktig vid leveransen skall den reklameras senast 10 dagar efter mottagandet. Transportskador (synliga yttre skador) ersätts endast om de anmäls vid mottagandet av varan och måste noteras av chauffören på fraktsedeln vid emottagandet av varorna eller av personalen vid avhämtning hos ombud.

Garantier

Eventuella garantier på köpt vara/produkt varierar beroende av hur lång tid leverantören/tillverkaren av produkten lämnar.

Returer, 14 dagars öppet köp i obrutna förpackningar enligt distansköpslagen

Returrätt gäller endast produkter som är lagervaror och för privatpersoner.
För beställningsvaror samt för produkter som ändrats/anpassats enligt kundens önskemål gäller ingen returrätt. Retur får ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat och obrukat skick i obruten originalförpackning. Vid retur av vara skall först Agori kontaktas för att erhålla ett returnummer. Varor som återsänds mot postförskott eller efterkrav utlöses ej. Alla returer sker på kundens bekostnad.