Lindes_Fynd

Om butiken

Jönköping | Reg. August 2018

Lindes Fynd är en enkel och smidig Second Hand butik. Du köper, betalar och vi skickar. Krångligare än så behöver det inte vara. Köper du av oss så bidrar du även till en mer hållbar framtid.

Handel
Alla våra varor ligger ute i vår webbshop på Tradera. Tar gärna kontakt med oss ifall du letar efter något särskilt

Betalning
Du kan tryggt och enkelt betala via Tradera. Du väljer själv om du vill betala med Swish, PayPal, PayNova eller med ditt bankkort. Vi får direkt ett meddelande om din betalning och hanterar ditt köp snabbt. Vill du betala via banköverföring måste du ta kontakt med oss.

Leverans
Vi samfraktar såklart så du slipper betala onödig frakt. Vi skickar flera gånger i veckan och oftast har du din vara efter 2-4 dagar. Vi skickar med PostNord eller Schenker. Det kan förekomma att vi ändrar fraktbolaget från det som är angivet i annonsen så om du önskar frakt med någon särskild leverantör är det bara att höra av sig. I vissa fall kan det bli extra kostnader om du väljer något annat fraktbolag.
Ej uthämtade paket debiteras med 200kr som dras från orderns värde och varorna säljs igen. Vid understigande debiteras du inte mer.
Överstigande summa återbetalas. Ej uthämtade paket omfattas inte av ångerrätten.

Varans skick
Vi brukar granska alla våra objekt men visst är vi också bara människor och kan missa något. Kolla gärna på bilderna för att bedöma skicket. Skulle du vara missnöjd med varan ta gärna kontakt med oss så löser vi det. Har du önskemål angående frakten eller avhämtning så är det bara att höra av sig.

Ångerrätt
Du har såklart 14 dagars ångerrätt. Men du som kund står för returkostnader och varan måste vara tillbaka inom 14 dagar efter du tagit kontakt med oss. Återbetalning sker inom 30 dagar efter att vi mottagit varan.

Transportskador
Ta gärna ett kort innan du öppnar paketet om det har blivit synliga transportskador. Skulle det vara så att varan är skadad, ta kontakt med oss så löser vi det. Har varan blivit skadad utan yttre skador på paketet så löser vi givetvis det med.