Nett53

Nett53

|Samfrakt 3 dagar

Om

Skövde | Reg. November 2018

Privat säljare! Grattis du vann budgivningen!
Jag skickar oftast dagen efter eller samma dag som jag ser att betalningen kommit in. Ibland kommer livet emellan och då kan det ta någon extra dag.
Jag skickar oftast med Schenker och packar mycket väl med bubbelplast där det behövs. Skickar varan inom 1-4 dagar efter det att pengarna kommit in.Betala senast 3 dagar efter avslutad auktion om du behöver vänta in lön eller pension så meddela mig. Om du inte fullföljer vunna auktioner hos mig lämnas ett dåligt omdöme eftersom bud är bindande och det är emot Traderas regler att hoppa av en vunnen auktion.

Jag ansvarar inte för fraktbolagens slarv jag skickar spårbart och försäkrat.Har du frågor så maila gärna mig gm Tradera.Schenker har alltid fungerat för mig då jag skickat varor.

Glöm inte att skriva ett omdöme då affären är helt avslutad det gynnar båda köpare och säljare vid framtida affärer. Jag lämnar omdöme först när köparen tagit emot sin vara och lämnat ett omdöme. Om det av ngn anledning är att du blivit helt missnöjd kontakta mig, allt går att lösa. Om du blir tvungen att skicka tillbaka efter en rimlig förklaring står alltid köparen för returfrakten. Jag vill ha nöjda kunder det är mitt mål både när det gäller packning, frakttid och varan.
Tack för affären och Välkommen tillbaka !