Harmonilife

Harmonilife

Om

Företag

Lund | Reg. August 2019

Harmonilifee är registrerat hos de svenska skattemyndigheterna och syftar till att sälja olika föremål som tillgodoser individers och företags behov i deras vardag. Så det är därför vi försöker hitta nya, begagnade eller återvunna produkter av hög kvalitet som vi kan sälja till rimliga priser. Hos Harmonilifee, som köpare, kan du också hjälpa till att minska koldioxidavtrycket genom att välja den använda eller återvunna produkten / produkterna för att spara jordens resurser för nästa generation!

Bra erbjudande! Samleverans endast en avgift.

Ta chansen att köpa mer från Harmonilifee, du betalar bara en fraktkostnad oavsett produktnummer. Du betalar frakten för produkten med den högsta frakten och vi levererar allt i samma paket. Vi kommer att kommunicera allt; auktioner, fast pris & köp nu som löper ut upp till 14 dagar efter det första köpet.

Leverans:

Produkt (er) levereras väl förpackade och förpackade. Vi kan också erbjuda olika leveransalternativ och beställningen skickas så snart som möjligt. Vi levererar produkten (erna) inom 24 timmar efter mottagandet av betalningen och i allmänhet tar det cirka 1-5 arbetsdagar att komma fram till slutdestinationen. Skickas från Sverige till alla nordiska länder. Fraktkostnaderna inkluderar både frakt- och paketavgifter

(Påminnelse):
Om du vinner auktionen får du ett bekräftelsemail från Tradera och information om betalningsalternativ.

Plocka upp:

Vi erbjuder gratis upphämtning i Lund (Skåne)

Betalning:

Du kan betala med Swish, bankkort eller PayPal direkt på Tradera. Efter stängningsauktionen vill vi få betalningen inom 3 dagar, annars, om du behöver mer tid, vänligen meddela oss. För samleverans, välj bara frakt på den som har högst frakt och plocka upp samlingen på andra artiklar. Således betalar du bara fraktkostnader en gång;)!

Tillstånd:

Varan säljs i befintligt skick och endast det som visas på bilderna ingår om inte annat anges. Vi värdesätter alla varor och ger dem en beskrivning av villkoret.

Defekter:

Skulle en produkt säljas med en defekt som får detaljer att avvika från det förväntade tillståndet, t.ex. slitna, ritade, blekta, skalade, spruckna, bucklor, sprickor etc. och detta beskrivs tydligt i annonsen tillsammans med beskrivningsvillkoren och är inte ett giltigt skäl för ett klagomål.

Ångerrätt:

Som köpare har du en 14-dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005: 59) när du köper från oss på Harmonilifee. Vid retur är du som köpare ansvarig för frakten och vi kommer att återbetala pengarna inom 30 dagar. Detta innebär att du som köpare kan känna dig trygg när du köper varor från oss på Harmonilifee, eftersom du som köpare har rätt att avbryta ditt köp om produkten inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du gjorde köpet.

Internationella köpare är också välkomna:
När du hanterar denna process manuellt, vänligen vänligen påminn dig om att göra din betalning via Paypal på Tradera. När vi har bekräftat din betalning kommer vi att organisera frakten för din destination.