FoxtrotHotel

FoxtrotHotel

|Samfrakt 3 dagar

Om

Stockholm | Reg. September 2005

Varmt välkommen att lägga bud på mina auktioner!

Här säljs föremål med ett stort engagemang för återbruk i syfte att minska klimatavtrycket. Jag säljer allt mellan himmel och jord, dock med ett visst fokus på flyghistoriska föremål samt prylar från 50, 60 och 70-talen.

Alla föremål som säljs kommer från ett rent, djur och rökfritt hem.

Föremålen i mina auktioner beskrivs alltid så noggrant och precist det går, både i text och med bilder. Alla föremål säjs i befintligt skick och kan därmed ej returneras.

Frågor och funderingar kring ett objekt du är intresserad av välkomnas och eventuella osäkerheter skall därför framföras innan ett bud läggs. Frågor besvaras vanligtvis inom 24h.

Om något säljs som inkomplett, skadat eller defekt så omnämns detta tydligt så inga missförstånd uppstår. Du som bjuder på en sådan auktion skall således vara införstådd med att varan säljs i befintligt skick och att det, precis som för mina andra auktioner är bindande att lägga bud.

Skulle det mot förmodan, trots ovan nämnda riktlinjer, uppstå oklarheter eller missförstånd efter en avslutad affär så kontakta mig så löser vi det istället för att lämna negativa omdömen.

Vid vunnen auktion skall betalningen vara mig till handa senast tre dagar efter meddelad vinst. Givetvis kan undantag ges vid särskilda fall eller vid helgdagar. Meddela mig i så fall.

Alla föremål förpackas alltid mycket väl i skyddande emballage så som bubbelplast, silkespapper samt inre och/eller yttre kartong.

Jag skickar med Schenker alt Postnord och frakten betalas alltid av köparen om inget annat anges.

Ansvar för varor som kommer fram trasiga eller går förlorade under transport ligger hos transportföretaget och ej hos mig personligen. För ersättning och reklamation skall köparen vända sig till transportföretaget ifråga.

Vinsten skickas vanligtvis redan samma dag, eller dagen efter betalningen är gjord. I enstaka fall kan det dröja någon dag extra.

Alla varor jag säljer går även bra att hämta på plats i centrala Stockholm om så önskas.

Lycka till!
Happy bidding!