Företagsinformation

Om CDON.COM på Tradera

CDON.COM har öppnat upp på Tradera för att sälja varor som av olika orsaker inte kan säljas på normalt vis. Det kan vara bristfälliga varor, varor som varit på service, kundreturer, transportskador osv. Vissa varor har blivit nekad garanti/utbyte osv. Vår personal ansvarar för att varan genomgår en noggrann genomsyn innan den läggs ut till auktion på Tradera. Detta innebär att vi inspekterar varan och fotograferar den. Ev. ursprungsfel kommer vi anmärka på då alla artiklar säljs i befintligt skick.

 

Det är vår avsikt att du ska få all relevant information om varan och att du ska vara trygg i att bjuda på våra auktioner. Vi hoppas att du som kund ska kunna göra några riktiga klipp här. Då vi säljer en stor mängd olika typer av artiklar på vår hemsida kommer det även att spegla sig här på Tradera så besök oss gärna då och då här för att se vad som dyker upp.

 

Hanteringstiden varierar beroende på när betalningen blir registrerad. Vårt mål är att hantera din vara arbetsdagen efter betalning inkommit men pga väldigt stora mängder försändelser på vårt lager kan det dröja lite längre.

 

Du kan alltid kontakta oss på tradera@cdon.com om du har frågor om varan.