lazyposters

lazyposters

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Torshälla | Reg. December 2003

Vi på Lazy Posters har mängder med prylar. mestadels posters, men en hel del annat också. Prints, muggar, merchandise, Tintinobjekt, mm.
Vi är ett Svenskt företag baserat i Eskilstuna. Alla våra produkter skickas från detta lager.

Butiksinformation och köpvillkor

Lazy Posters AB grundades 2009 i Eskilstuna, där vi fortfarande har vårt säte. Vårt mål är att tillhandahålla de senaste och bästa produkterna, men även gamla klassiker som Du inte hittar hos någon annan, till dig till ett konkurrenskraftigt pris. Lämna inte negativt omdöme utan att kontakta oss först - det går ju oftast att reda ut. Org.nr. 556777-2503 Bankgiro: 483-0998 Lazy Posters AB innehar F-skattesedel och är momsregistrerat. www.lazyposters.se

Vi packar alltid våra affischer i hårda papprör. Vi använder PostNord (Ej spårbart. Lite billigare. Vi ansvarar inte för leveransen) eller DHL (Spårbart. Lite dyrare. Vi ansvarar för leveransen) Om du köper flera produkter från oss betalar du bara EN frakt (Den dyraste) Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen, såsom tex pris, storlek, mm. Notera att ångerrätten endast gäller beställningar gjorda inom EU. För beställningar utanför EU gäller inte ångerrätten.

Kontakt

Lazy Posters AB Edlingevägen 8 633 47 Eskilstuna Sverige www.lazyposters.se mail: thomas@lazyposters.se