Ljusdals

Ljusdals

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Tallåsen | Reg. January 2004

Sveriges största veteranbils lager
Miljoner delar på 20000 kvm inomhusyta.
OBS! Om du köper två eller fler saker betala aldrig direkt utan välj samfrakt så att jag kan korrigera fraktpriset. Jag betalar inte tillbaka mindre summor som har betalats direkt vid köp eftersom jag då blir fakturerad av Paynova och bokförings kostnaderna är dyra per faktura.

Shipping outside EU cost more then what is stated in ads.
If item weighs more then 2 kgs, longer then 90 cm or combined length, width, height is more then 90 cm shipping is expensive.
For shipping price within EU you will get correct shipping price when you start to book item.

Butiksinformation och köpvillkor

Besöksadress: Kaffebrovägen 10 82740 Tallåsen Hundratusentals begagnade delar till bilar 1946-2006. Även nya delar på beställning upp till årets model.

For International buyers: The shipping cost in auktion only apply for shipping within Sweden. Before buying and using Paypal contact us for correct shipping cost. OBS att frakt med Bussgods över 35 Kg endast går att göra inom Norrland samt utefter E4 till Stockholm-Göteborg och närliggande orter. Övriga orter i södra Sverige gäller pallfrakt med Posten, Schenker med priser på minst 500:- Begagnade delar är just det, begagnade. Dom är inte i samma skick som en del som är tillverkade förra veckan. Priserna är satta för att reflektera detta. En del delar är bortskruvade från en nyligen körd bil, andra har legat på hyllan i 30 år. Även om delen fungerade vid demonteringen är det ingen garanti för att den gör det nu. Dock lämnar vi alltid garanti på ditt köp. Du får en annan likvärdig del eller pengarna tillbaka även för fraktkostnader. Dock ersätter vi ej andra omkostnader, typ verkstadskostnader, bensin, förlorad arbetsinkomst. Negativa omdömmen satta utan att ha kontaktat oss innan så att vi har chans att åtgärdat problemet bemöts likväl med ett negativt omdömme. Vi lämnar inga omdömmen förän köparen har mottagit och godkänt varan med ett positivt omdömme. OBSERVERA att vid köp av fler än en vara så kommer fraktpriset att kunna ändras. Kontakta oss innan betalning för en offert på frakten, gäller speciellt vid användandet av Paypal.

Kontakt

International calls +46 705426475 Telefon 0705426475