Företagsinformation

 

Friluftsbutiken har funnits som en företagsregistrerad butik på Tradera sedan Januari 2015. Med vår bakgrund av 15 års erfarenhet från fysisk butik på en av skandinaviens ledande sportkedjor, har vi ambitionen att göra allting lite bättre för dig som kund.

 

Vår enkla affärsidé är att sälja kläder och utrustning från världsledande kvalitetsvarumärken inom outdoor. Produktsortimentet riktar sig till oss som vistas i naturen i olika former i vardagen, på resan eller på expeditionen.

 

Visionen är att skapa livskvalité genom att inspirera andra till att uppleva och äventyra mer. Vi brinner själva för det aktiva och moderna friluftslivet oavsett säsong på året och i livet: Trailrunning, mountainbike eller klättring på våra favoritleder hemmavid. Vandring i fjällvärlden eller havskajak i skärgården sommartid. Längdåkning, vintertur eller puderåkning i stora berg vintertid. Den exotiska surfresan eller expeditioner till främmande länder när möjlighet ges. Att avnjuta kokkaffe vid elden på någon favoritplats med goda vänner, eller att bara ta longboarden till snabbköpet. Oavsett små eller stora upplevelser är det gemensamma att vi älskar äventyren, och framför allt att vara ute i naturen tillsammans. Vi hoppas att du delar vår passion!


Självklart har vi ett genuint produktintresse för vad vi säljer, och en strävan efter att tillhandahålla bästa möjliga produktinformation för dig som kund. Då vi oftast inte har förmånen att få träffa dig personligen, är vi måna om att du ska få veta vad du köper.

 

Välkommen att höra av dig om du saknar något i vårt sortiment. Vi hjälper gärna till med kundbeställningar!