StadsmissionensSecondhand
Butik Skärholmen • Reg. december 2009

Butiksinformation och köpvillkor

Bakom Stadsmissionens second hand står Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Webbshopen drivs av lokala stadsmissioner runt om i Sverige. Stadsmissionen arbetar för människor som lever i utsatthet och utanförskap och webbshopen drivs som ett socialt företag där människor får möjlighet att närma sig arbetslivet genom arbetsträning och praktik. Eventuellt överskott från försäljningen återinvesteras i den egna verksamheten.


Mer information om Stadsmissionen, våra second hand-butiker och arbetsträning hittar du här: Stockholms Stadsmission Köpvillkor


Säljare:
I varje annons framgår det vilken lokal stadsmission som står bakom försäljningen. Exempelvis ”Ort: Stockholm” innebär att det är Stockholms Stadsmission som säljer den specifika varan och att eventuellt överskott från försäljningen återinvesteras i Stockholms Stadsmissions sociala företag.


Skick:
Alla varor är begagnade och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår alltid av bilder och objektbeskrivning.


Betalning:
Vid vunnen auktion ska betalning ske omgående. Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Om betalning inte skett inom fem dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.


Leverans & samfrakt:
Endast köpare inom Sverige / Swedish buyers only. No exceptions are accepted. 

Vi samarbetar med Schenker. Alla varor skickas därför med Schenker på tisdagar och fredagar. När vi skickar din vara beror således på när din betalning kommit oss tillhanda. Övriga fraktalternativ och avhämtning är ej möjligt för tillfället.

Vi ordnar med samfrakt för upp till fem vunna auktioner samma dag. Vänligen avvakta med att betala tills måndag då vi justerat fraktkostnaden. Inne i Mitt Tradera ser du när justeringen av frakten är genomförd. Har du redan hunnit betala så gör vi en återbetalning. För frågor vänligen kontakta secondhand@stadsmissionen.se
 

Ångerrätt:
När du köper en vara eller en tjänst på distans har du enligt lagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Om ångerrätten åberopas ska detta meddelas till secondhand@stadsmissionen.se inom 14 dagar från det att du har mottagit varan. När vi har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar.

Köparen står för returfrakten och ansvarar för att varan packas in väl. För att spara på miljön får du gärna återanvända det emballage som varan skickades i. Bifoga en lapp med ditt namn och Tradera-alias i paketet när du skickar tillbaka varan. Skicka returen till:


Stadsmissionens second hand webbshop
Murmästarvägen 1
127 35 Skärholmen


Reklamation:
Maila secondhand@stadsmissionen.se vid eventuell reklamation. Bifoga bilder och en beskrivning av reklamationsskälet.